- 4,369
- 2,107
- 113
Ödedi kardesm yatirKardeşim ss atsana ona göre millet yatırsın
Ödedi kardesm yatirKardeşim ss atsana ona göre millet yatırsın
Ss atsana kankaÖdedi kardesm yatir
Harbimi kral ne diye ödemedi sebepBonusu kaybettim 86 tl yatırım yaptım 750 oldu 2 saat ödemedi canlıya bağlandım engelledi beni haberiniz olsun
Eyvallah kardeşim sağolasınhacı şartlar güzeldir s.et bunlar 2 k yap 100 çek yapsınlar ama bu siteye güvenip para yatırmaya çekiniyorum param olunca deneyecem şuan tersoyum
Engel yediğine dahi resim at görsün insanlar mademBonusu kaybettim 86 tl yatırım yaptım 750 oldu 2 saat ödemedi canlıya bağlandım engelledi beni haberiniz olsun
SS atsanEngel yediğine dahi resim at görsün insanlar madem
SS atBonusu kaybettim 86 tl yatırım yaptım 750 oldu 2 saat ödemedi canlıya bağlandım engelledi beni haberiniz olsun
SS atabilir misinÇekim geldi teşekkürler
Ya site elemanlaridir ya da gaza getirior millet yatrm yapsn SS atsn sonra bunlarda yatrm yapsnSite elemanları
Çekim geldi diyenin Birinin 4 bin mesajı var o yüzden pek emin olamadım SS atsalar anlasılcak daSite elemanları
Sen ss atsana kankaKardeşim üyeliğimi kapatmadı canlıdan engelledi su an 4 saat oldu çekim halen ödenmedi
SS atsanız anlasılcakta atmamakta niye ısrarcisinizÖdedi kardesm yatir
Evet o da bir olasılıkYa site elemanlaridir ya da gaza getirior millet yatrm yapsn SS atsn sonra bunlarda yatrm yapsn
Yokmu kumarda 3-5 kuruş vuran yatrsn benim param. Bu hafta yok 😂🫠Evet o da bir olasılık
Ben sıkışığım o yüzden risk alamıyorumYokmu kumarda 3-5 kuruş vuran yatrsn benim param. Bu hafta yok 😂🫠