Harbidende öyle valla paylaştığıma büyük pişman ettiSite bizimle tsk geçiyor 😆
Harbidende öyle valla paylaştığıma büyük pişman ettiSite bizimle tsk geçiyor 😆
Sendeki hastalık mı kanka 😂😂😂@Wiskas Spastiklik varmı reis
Korona zamanı bile daha güzeldi aqq. Bu zamana göreEee yani Doğru söze ne denir bizimde Kulağımizin Dibi Kalmışti Onuda Corona Zamanında Maske çarptı kral yer kalmadı🤣
Aynen doğru o Değil Bir önceki gün daha güzeldi onu bile arıyoruz tadı kalmadı malesefKorona zamanı bile daha güzeldi aqq. Bu zamana göre
Niye böyle oldu sence günden güne daha beterleşiyor hayat yoksa bana mı öyle geliyor yoksa herkes için mi aynı. Millete bakiyorum milletin keyfi yerindeAynen doğru o Değil Bir önceki gün daha güzeldi onu bile arıyoruz tadı kalmadı malesef
Kıyamet İs The Loading %95 Dostum Daha Ne Olacak Dünya Artık Finale Gidiyoruz Tuzu Kuru Olanların Keyfi Yerinde Onlarda Keyfi Fazlalığından Abuk subuk Cinayet Vs Değişik Değişik işler Biz Yine İyiyiz Parçalı bulutlu yaşıyoruz ama iyi böyle bazen bende oluşuyor canım bir şey sıkkın ama neye bilmiyorum aslında ortada bir şey de yok ne bilimNiye böyle oldu sence günden güne daha beterleşiyor hayat yoksa bana mı öyle geliyor yoksa herkes için mi aynı. Millete bakiyorum milletin keyfi yerinde
ALLAH ALLAH BEN ŞİMDİ OYNADIM 10 K CEKTİMSite hata veriyor 😂😂
😂😂ALLAH ALLAH BEN ŞİMDİ OYNADIM 10 K CEKTİM
😂😂😂Çekim verildi 😂
Valla bendeki nemfomani fazla dikkat çekme 😃Sendeki hastalık mı kanka 😂😂😂
Yok bende
Dayı dumanı alıp burayami geliyon bolum fazla çekme 🤔Kıyamet İs The Loading %95 Dostum Daha Ne Olacak Dünya Artık Finale Gidiyoruz Tuzu Kuru Olanların Keyfi Yerinde Onlarda Keyfi Fazlalığından Abuk subuk Cinayet Vs Değişik Değişik işler Biz Yine İyiyiz Parçalı bulutlu yaşıyoruz ama iyi böyle bazen bende oluşuyor canım bir şey sıkkın ama neye bilmiyorum aslında ortada bir şey de yok ne bilim
Dumanla Filan İsim Olmaz Gerçekleri görmek İçin Bir Şeylere Gerek Yok İnanırsın İnanmazsin O Ayrı MevzuDayı dumanı alıp burayami geliyon bolum fazla çekme 🤔
Vermekte almakta olacaktı herşey Allah'ın lütfu ve vermesidir.Vermeden almak Allaha mahsus 😜