- 5,012
- 1,986
- 113
Zaten sporda ilk baş oynuyamıyosun önce casıno. Bakıye sporda gözükmüyorSporda kabul etmiyor ilk önce slotta bir kat çevirin sonra kabul ediyor sporda ben öyle yaptım
Zaten sporda ilk baş oynuyamıyosun önce casıno. Bakıye sporda gözükmüyorSporda kabul etmiyor ilk önce slotta bir kat çevirin sonra kabul ediyor sporda ben öyle yaptım
aynı şekil hocamÇekim verdik onaylandı hesaba gelen miktar yok
Üyelik esnasında seçilecek bir bonus çevrimi alanı yoksiteyi biyerde gördüm promosyonlara baktım 100 tl deneme yazıyor
500 yap çek sadece papara çekimi bı kontrol edıp üye olun uyelık esnasında seçiyormussun
site öder mi ödemezmi bilmiyorum
Özelden atar misin bana dostum linkiben sıteden farklı bonus aldım o ozel lınk oldugu ıcın kımseye atamam malesef kım vurduya gıtmek ıstemem forumda
ondan dolayı bunu paylaştım burda 1000tl benım çekım beklıyor onaylandı ama gelen gıden yok
Üye olurken çıkmadı kiÜyelik esnasında seçilecek bir bonus çevrimi alanı yok
Bı ipucu versen link içinBanada 200 rklenmişti o linkte 1000 çektim 20 dk ödemişlerdi😂😂
Usta sen naptın kasayı 3 yapmışsın😅Onaylandı
Nasıl nerden aldın bonusu açıklar misniz... üye olurken bonus alanı seçilecek bir yer yokçekim verdim onaylandı gelirse yazarım
çekim onaylandı yazıyoda gelen giden yokçekim verdim onaylandı gelirse yazarım
üye olurken seçmiştimNasıl nerden aldın bonusu açıklar misniz... üye olurken bonus alanı seçilecek bir yer yok
Öyle bir alan yok dostum uye olurkenüye olurken seçmiştim
benimde aynıçekim onaylandı yazıyoda gelen giden yok
15 dakkadır
bitmiştir o zamanÖyle bir alan yok dostum uye olurken
1 saat önce de yoktu bu bonusu nasıl aldı bunlar aklım almadıNasıl nerden aldın bonusu açıklar misniz... üye olurken bonus alanı seçilecek bir yer yok