- 2,514
- 2,307
- 113
üyelik esnasında secıyordun oto eklenıor onun dısında bılmıyorum nasıl alınıor destege bı danısBonusu nasıl alıyoruz üye oldum eklenmedi
üyelik esnasında secıyordun oto eklenıor onun dısında bılmıyorum nasıl alınıor destege bı danısBonusu nasıl alıyoruz üye oldum eklenmedi
sen cekım yaptıgında ne uyarısı verıorİlgili birime iletiyoruz Bey gün içerisinde çekim sağlayabilirsiniz.
adamlara çekim yapamıyorum diyorum onaylamıyorlar belge de istemiyorlar ödemiyorlar .
tmm bendede bunu dıordu destege baglandım hesap onayı yapın de o onaylayıp cekımın acılıor benım oyle yaptı açtı çekım yaptım beklıor hala cekım ama
bj den sonra 39 kaldı bastım ben kupona hayırlısı diyelimSpor geçerli mi acaba
üst kısma papara no
evetüst kısma papara no
alt kısma tc no yazıon dmı
tmm senın ısını destek cozer o onayladı cunku benım hesabımı bendede oyleydı
Çözmedi ki kanka geçiştiriyor oyalıyor gibi ne desem ki desteğetmm senın ısını destek cozer o onayladı cunku benım hesabımı bendede oyleydı
ekran ss al hatanın onu yolla onaÇözmedi ki kanka geçiştiriyor oyalıyor gibi ne desem ki desteğe
malesef özelde olsa yasak o konuya gırmıorumbana ozelden atsana reıs cekım yaparsam gorurum senıde
Şimdi düzelttiler çekim verdim seninki ne zamandır ödenmediekran ss al hatanın onu yolla ona
30 dk olucak nerdeyseŞimdi düzelttiler çekim verdim seninki ne zamandır ödenmedi
Nasıl yaptın sen reistmm senın ısını destek cozer o onayladı cunku benım hesabımı bendede oyleydı
çekım hatasını ss at o duzeltıorNasıl yaptın sen reis
benim odendı çekımŞimdi düzelttiler çekim verdim seninki ne zamandır ödenmedi