19 Tem 2025 #41 A Abcd.1234 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 463 115 43 dolandırıcıya benziyolar. ben attım kimliği. pişman oldum.
21 Tem 2025 #42 R ruthles Yeni üye Yeni Üye TC Onaylı 3 0 1 skoregen' Alıntı: Dolandırıcı şirketin dolandırıcı elemanı düşmeyin sakın adamın iki msj var ikiside burda Genişletmek için tıkla ... ghostygs' Alıntı: kayıt olduk dumenden daha once kayıt olmussunuzun ıp dıyor yalanınızı yıyım sızın Genişletmek için tıkla ... Ben öyle dusmuyorum. Demekki beceremedim iftira atiyon bana
skoregen' Alıntı: Dolandırıcı şirketin dolandırıcı elemanı düşmeyin sakın adamın iki msj var ikiside burda Genişletmek için tıkla ... ghostygs' Alıntı: kayıt olduk dumenden daha once kayıt olmussunuzun ıp dıyor yalanınızı yıyım sızın Genişletmek için tıkla ... Ben öyle dusmuyorum. Demekki beceremedim iftira atiyon bana
22 Tem 2025 #43 febris Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 99 43 28 Canlı canlı gözümün önünde promosyonlardan 750 den. 333 e indi post da değişti yinede alacam