- 178
- 74
- 28
Hangi oyunda çevirdin kralEkli dosyayı görüntüle 798788Ekli dosyayı görüntüle 798788
Ödeme geldi şaşırttı beni beklemiyordum 😂 bu arada bonusu daha çok bekledim ödemeden 😂
Rulet ve dede 1000Hangi oyunda çevirdin kral
+420 608235050Wp numarası yazarmisiniz
Ben eski uyeydim şansımı denedim wp eklediler oyunu tutturamadım sıfırladımÜye olmuşum yav daha önce hiç hatırlamıyorum
Bende bakiye görünüyor. OynamışımBen eski uyeydim şansımı denedim wp eklediler oyunu tutturamadım sıfırladım
Bendede vardı hesapta 15kurus sifirlayamadim yinede eklediBende bakiye görünüyor. Oynamışım
Harbi mi . Whatsapp tan mi ekledi kankaBendede vardı hesapta 15kurus sifirlayamadim yinede ekledi
Tabi efendim hemenWhatsApp tan konuşan birisi benim kullanıcı adımı da iletebilir mi kullanıcı adı gmetin
Aynen agaHarbi mi . Whatsapp tan mi ekledi kanka
Yazdım bakalım verecekler miAynen aga
Sifirlayamadim 15 kurusu yinede bi şansımı deniyim dedimYazdım bakalım verecekler mi
Sağol kanka . Çekim yapabildin miSifirlayamadim 15 kurusu yinede bi şansımı deniyim dedim
Yok tutulduk bi oyuna bonusa bile cevirmedi yeminleSağol kanka . Çekim yapabildin mi
Bende 29 kuruş var . Kontrol sağlıyorum dedi daha cevap yokYok tutulduk bi oyuna bonusa bile cevirmedi yeminle