Brom cok rahatsizim yeni gordum pek giremedim foruma 3 gundur. Valla bu Poker beni hasta etti galiba
Geçmiş olsn ağacım benim aman dikkat etBrom cok rahatsizim yeni gordum pek giremedim foruma 3 gundur. Valla bu Poker beni hasta etti galiba![]()
Taiffa gercek dost eskiden beri tanirim forumda, onlarin adami degil yaniBu taifi falan bunlara inanmıyorum benn
Eyw brocum valla 3 gundur ne Adam.gibi uyku uyuyabildim nede agzima tek lokma koydumGeçmiş olsn ağacım benim aman dikkat et
Sen diyorsan doğrudur Sabri bey eyvallahTaiffa gercek dost eskiden beri tanirim forumda, onlarin adami degil yani
Tekrardan geçmiş olsun kankaEyw brocum valla 3 gundur ne Adam.gibi uyku uyuyabildim nede agzima tek lokma koydum
Eyw kankaTekrardan geçmiş olsun kanka
Geçmiş olsun Sabri beyEyw brocum valla 3 gundur ne Adam.gibi uyku uyuyabildim nede agzima tek lokma koydum
Eyw dostumGeçmiş olsun Sabri bey
CansınEyw kanka
Bi Sabri poker oynuyo orda diğerlerini niye etiketledin
Eniştem turnuvalara katılıyor diğerleride görsün dedim ondanBi Sabri poker oynuyo orda diğerlerini niye etiketledin
Turnuva başka bir şeyEniştem turnuvalara katılıyor diğerleride görsün dedim ondan
Enişte her türlü dolap var adamlardaTurnuva başka bir şey