- 358
- 93
- 43
Bu sitenin adamı belliOzurlumusun sen konu başlığına bak bi
Bu sitenin adamı belliOzurlumusun sen konu başlığına bak bi
Boş muhabbet yapma burda sana cevap verip burayı işgal etmiycem yazdığın yere bak öyle yaz o zamanLan zibidi kumar oynamak acizlik sen neyin erdemligini yapıyorsun dostum yanlış yere yazmışsın diye yazıp adam gibi konuşmak varken illa zibidilik yapicam diyorsun. Şimdi sen bunlara cevap verirsin çünkü seninde acizligin klavye başında ahkam kesmek olur.
Lan bı bitmediniz gittiBu sitenin adamı belli
Demo site en altta başka bir sitenin adı yazıyor kopyala yapıştır yapmişlarÇekim verdim 10 saattir bahane uyduruyorlar
Yazdık admine site adamı burda barınamaz
[ meskul etme burayı yazmak için yazma git parkta oyna olm
Bu mesajı yazarken nickindende mi utanmiyorsun boyun posun devrilsin hemiAyda yılda bir deneme bonusu tamamladık oda ödemiyor arkadaş iyimi bebim lanet ne zaman sona erecek
Ne alaka kral nickimle anlamadımBu mesajı yazarken nickindende mi utanmiyorsun boyun posun devrilsin hemi
Takılıyorum kral yanlış anlama Yılların futbolcususun ya ona vurgu yapmak istedimNe alaka kral nickimle anlamadım
Hee anladım kanka bide hemşeriyiz adamla la kırşehirli bende kırşehirliyimTakılıyorum kral yanlış anlama Yılların futbolcususun ya ona vurgu yapmak istedim
Onu nasıl yapicaz çekim yazmıyor hicbi yerde yatırım talebi butonuna tıklayıp sonra çekim talebine tıklayıp vermiştim ben o da red olmus
Kırıkkaleye beklerimHee anladım kanka bide hemşeriyiz adamla la kırşehirli bende kırşehirliyim