- 192
- 35
- 28
Cekımı odenen varmıı
Sabah 9 da işleme alınacaktır dedi banaValla 2 saattir uğraşıyorum tamamladım çektim umarım öderler![]()
Aff değil kendi kanalında var.Biabet herkese telegram bot tan çark döndürme eklemiş çevirin. Çekim sınırı yok.
![]()
Bia Bonus Botu
⚡ Biabet Bonus Bot’a Hoş Geldin! 🎁 Her 8 saatte 25 spin seni bekliyor! 🎰 Çarkı çevir, Ödülleri Kazan!t.me
Ozurlumusun sen konu başlığına bak biBiabet herkese telegram bot tan çark döndürme eklemiş çevirin. Çekim sınırı yok.
![]()
Bia Bonus Botu
⚡ Biabet Bonus Bot’a Hoş Geldin! 🎁 Her 8 saatte 25 spin seni bekliyor! 🎰 Çarkı çevir, Ödülleri Kazan!t.me
Sormasaniz olmazÖdeme gelen varmı
Odesinde dünden beri güncelleme var diyorlarGelde bu paranın 1000 tlsini çek ancak deneme bonusunda olurEkli dosyayı görüntüle 913192
Konu başlığını okumaktan acizsin sanırım@MakrobetKazanBot
Kod veriyor SMS doğrulama aktif olanlar kodu aktif edebiliyor
100fs Gates of Makro oyununda bilgilerinize
Lan zibidi kumar oynamak acizlik sen neyin erdemligini yapıyorsun dostum yanlış yere yazmışsın diye yazıp adam gibi konuşmak varken illa zibidilik yapicam diyorsun. Şimdi sen bunlara cevap verirsin çünkü seninde acizligin klavye başında ahkam kesmek olur.Konu başlığını okumaktan acizsin sanırım
Hay ağzına sağlık be kardeşim ne güzel demişsin öyleLan zibidi kumar oynamak acizlik sen neyin erdemligini yapıyorsun dostum yanlış yere yazmışsın diye yazıp adam gibi konuşmak varken illa zibidilik yapicam diyorsun. Şimdi sen bunlara cevap verirsin çünkü seninde acizligin klavye başında ahkam kesmek olur.