- 5,317
- 1,520
- 113
Doğrulamayi üst üste yap bı sure sonra talep et butonu çıkıyorNe zaman talep oluşturdun eklendi
Doğrulamayi üst üste yap bı sure sonra talep et butonu çıkıyorNe zaman talep oluşturdun eklendi
la doğrumalamaya tıklayınca yükleniyor diyip öyle kalıyor herkeste zaten şuanda.Doğrulamayi üst üste yap bı sure sonra talep et butonu çıkıyor
40 dk sürdüKaç dkya, geldı cskımnknk
2 kere onayladılar zaten numaramı eklenmiyorDoğrulamayi üst üste yap bı sure sonra talep et butonu çıkıyor
Tm knkamm40 dk sürdü
Üst üste baş tuşa ben öyle aldım vallala doğrumalamaya tıklayınca yükleniyor diyip öyle kalıyor herkeste zaten şuanda.
Yorumun düzenlendila nasıl yapıyonuz az anlatın benim kasa 500'den 501 olmuyor
canlı eklemiyor dostumTelegramı falan geçtim de sitede Bonus talepte deneme bonusu görünmüyor beklemeyi kim yapıyor canlı destek mi beklemeyi kim yapıyor canlı destek mi
Ne yapacağız şimdi mal gibi kaldık ortad😆canlı eklemiyor dostum
benimde gözükmüyo knk@Tarikmese şimdi bekleyen para çekimi gözükmüyor beklemede muhtemeln yarım saat diyirim
55 dk sonra ödeme geldi herkese bol şans.Nasıl Alınır?
Casineon
casineon200.com
- Bot üzerinden Deneme Bonusu Al butonuna, ardından Telefon Numaramı Paylaş butonuna tıklayın
- Paylaştığınız numara, sitede kayıtlı numaranızla eşleşirse bonus otomatik olarak tanımlanır
ÇEKİM VE ÇEVRİM ŞARTLARI
Hedef ve Çekim Şartları
Bonus Hedef Bakiye Maximum Withdrawal 500 TL 5.000 TL 1.000 TL ⚠ Önemli: Çekim yapılana kadar yalnızca Amusnet slot sağlayıcısındaki oyunlarda oynanmalıdır. Amusnet dışında herhangi bir oyunda oynanması kural ihlali sayılır ve bonus ile kazançlar iptal edilir.
- Bonusu aldıktan sonra bakiyenizi 5.000 TL seviyesine ulaştırmanız gerekmektedir.
- Hedefe ulaşıldığında minimum / maksimum 1.000 TL çekim yapılabilir.
Promosyonlar kısmından tg botundan kayıt olusturup talep edin tg deki telefon numarası ile sitedeki kayıtlı oldugunuz numara aynı olmak zorunda
not. ben 5k yaptım cekim verdim gelirse haber ederim