- 1,373
- 423
- 83
Hayatta en çok zoruma giden birilerinin seni birşeye heveslendirip ümit verip sonra yarı yolda bırakmasıdır buna deneme bonusu koyup üye yapıp sonra eklemeyen siteler dahil hepinizden nefret ediyorum
Nasıl denedinÜst üste denedim banada eklendi şimdi
Geldımı cekımınTebrik tarik
Geldimi knk cekımTebrik tarik
TG bottan knkaNasıl denedin
Knk bız, cektıj sonradan erken davranacaksın 😀😀3 defa dogruladik telefonu eklenen bisey olmadı tekliflere falan düşmedi
Kesin deneme bonusu pasif alınmıştır diyecekler demin 2 kişi kala destekten attı bi daha sıra bekliyor hımına 🤬🤬🤬
Telgram dan ödül gelmedi nerde hata yaptım yaaNasıl Alınır?
Casineon
casineon200.com
- Bot üzerinden Deneme Bonusu Al butonuna, ardından Telefon Numaramı Paylaş butonuna tıklayın
- Paylaştığınız numara, sitede kayıtlı numaranızla eşleşirse bonus otomatik olarak tanımlanır
ÇEKİM VE ÇEVRİM ŞARTLARI
Hedef ve Çekim Şartları
Bonus Hedef Bakiye Maximum Withdrawal 500 TL 5.000 TL 1.000 TL ⚠ Önemli: Çekim yapılana kadar yalnızca Amusnet slot sağlayıcısındaki oyunlarda oynanmalıdır. Amusnet dışında herhangi bir oyunda oynanması kural ihlali sayılır ve bonus ile kazançlar iptal edilir.
- Bonusu aldıktan sonra bakiyenizi 5.000 TL seviyesine ulaştırmanız gerekmektedir.
- Hedefe ulaşıldığında minimum / maksimum 1.000 TL çekim yapılabilir.
Promosyonlar kısmından tg botundan kayıt olusturup talep edin tg deki telefon numarası ile sitedeki kayıtlı oldugunuz numara aynı olmak zorunda
not. ben 5k yaptım cekim verdim gelirse haber ederim
Ne zaman dogrulamistin kral tg yiŞimdi banada eklendi bonus
Boşuna bekleme ben konuştum telegramı kapat falan filan diyor sorun bizde demiyor yani zaten hep suçlu bizleriz sonra Ana bacı küfür edince zorlarına gidiyor kahpelerin eklenmiyor bana da eklenmedi kardeşim3 defa dogruladik telefonu eklenen bisey olmadı tekliflere falan düşmedi
Kesin deneme bonusu pasif alınmıştır diyecekler demin 2 kişi kala destekten attı bi daha sıra bekliyor hımına 🤬🤬🤬
Knk üst üste doğrula bı sure sonra talep et butonu çıkıyorNe zaman dogrulamistin kral tg yi
Ne zaman talep oluşturdun eklendiŞimdi banada eklendi bonus
Geç kaldık be başkan jojo mat kodlariyla uğraşırken bunu gormemisiz sağlık olsun ne diyelimKnk bız, cektıj sonradan erken davranacaksın 😀😀
Kaç dkya, geldı cskımnknkÇekim ödendi