Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casibox 500 FreeSpin 200 FreeBet Deneme Bonusu

Ayasofya1

Üye
Yeni Üye
25
8
3
5 yaptım çekim verdim bakalım 10-20 ye giderdi amusnet oyunları açıktı ama gerek yok 5 yeterli ödeme geldimi yazarım

Dipnot ;ödeme 3 dakka içinde geldi

Boomer-man

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
16
8
Site paranoyak bir site sebebi ise bir kac gün önce kayıt oldum arayüz çalışması güncelleme düzeltmeleri gibisinden bir şeyler söylediler bayağı bir bekledik sonradan bonusu yarın gün içerisinde hesaplarımıza yatırılacağı söylendi tabii baktık her şeyin hayatı yok kimse gelmemiş gitmemiş işimize gücümüze baktık bugün de gelip bir bakayım dedim sonuç gerçekten çok klişe yani anlamsız madem aynı ıp üzerinden bir çalışma bir şey yapılmışsa Canlı Destek ekibi o an bunu zaten söylemesi gerekmiyor neden 25 dakika bekletip işlemi düzeltiyorum hesabımın bilgilerini onaylıyor sayfayı yenileyip talepte bulunabilirsiniz diyor anlıyoruz ki bunu sormaya gidiyoruz Bir problem yok sonrasında Bonus talep kısmından talepte bulunduğumuzda aynı ay gibi üzerinden falanlar filanlar yani madem vermeyeceğim bu kadar insanları bekletme kardeşim ya bile bile bekletiyorlar başka hiçbir şey değil saçma ve gerçekten direk yani kafadan böyle insanı siteye karşı kıllandıracak ekstra olarak mantıklı davranışlar sergilediğini. Gerçekten paranormal sahne yaşıyorlar. Deneme bonusu vermemek için bu tür hareketler zaten istenen bu bonusu vermeyeceğini sunuyor bizlere ip demeleri de genellikle bu duruma alışık oldukları için eleştirirsek de aynı şeyler hepsinde oluyor ya o yüzden asla uğramam. Boş yere beklettiğin insan böyle hareketler Siteden soğutur para bir şekilde kazanılıyor güven intiba gittimi infilak
Yatırım konusunda sinyal yapabilir yada avcunu acsoiın belki birsey orada kalacağımıza bu şekilde göstermiş olurlar yaklaşık 25 dk bekletti sistemsel yoğunluk nedeni ile bekletti tabi bu esnada bilgilerimi istedi verdik hesabım onaylandığı bunlsrda bir20 dk sürdü sayfsyı yenileyerek tekrar talepte bulunmam gerektiğinin bilgisi paylaştıktan sonrs bonusumu alabilirsiniz bol şans mesajı yoladı sayfsyıyeniledik aynı ıp üzerinden iki hesap varmıs ılk defa göedüpüm site

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,468
845
113
Freespin satın alımı yasak mi