- 4,054
- 1,794
- 113
15-20 DK da eklendi bana
Ben yatırım yaptım 2 saattir şans çarkı kodu vermesini bekliyorum gece benimle yatmış gibi canlı destek konuşmayı suratıma kaptıyo tekrar tekrar baglanıyorum aynı senaryoBu sitey yatırımımı yapılır aman aman sakin
Red olurBen payco ile verdim çekimi .
Güven vermiyor bu site baksana kendi bonus kurallarını inkar ediyor yüzde 10 diyor 1000 çekebilirsin yazmışlar arkadaşa adam 25 k yapmışBen yatırım yaptım 2 saattir şans çarkı kodu vermesini bekliyorum gece benimle yatmış gibi canlı destek konuşmayı suratıma kaptıyo tekrar tekrar baglanıyorum aynı senaryo
Kardeşim senin ki deneme bonusu mu ana para mı çekimRed olur
Israrcı olmasan 1000 vereceklerdi sana site kendi bonus kurallarını inkar ediyor
Kazanç sınırı yoktur diyor beyler iyi degerlendirin
Çok işlem var dost@Shellac ya başkanım yatırıma özel şans slçarkı için 2 saattir bekliyorum bı araya gir bunlar dalgamı geçiyo napïyo anlamadım milletin çekimi geliyo benim yaptıgım yatırıma çark kodu için 2 saattir bekliyorum şaka gibi
Yav knk 2 saat oldu bak yatırım yaptım en merdiven altı site bile yatırıma ek şans çarkını tanımlar ben tam 2 saattir çark kodu bekliyorum 5 kere talep ettim canlıya baglandım kaç kere suratıma kapayıp geçiyolar işle sırasında diye diye 2 saatimi yediler sabah işe gidecem dedim yarım saat takılırım mal gibi 2 saat beklettiler haaaala da bekliyormGüven vermiyor bu site baksana kendi bonus kurallarını inkar ediyor yüzde 10 diyor 1000 çekebilirsin yazmışlar arkadaşa adam 25 k yapmış
Başkanım vallahi beni biliyon sana saygımda sevgimde var ama sabah 6 da ise gidecem bunlar yüzünden saat 12 oldu 2 saatimide yediler bı çark kodu için siz sponsor olmasanız kuruş yatırım da yapmazdım bunlarada neyseÇok işlem var dost
düzelecektir birazdan