- 51
- 13
- 8
olum canlı destekte 100 kişi var ne için bekliyo bunlar
PG softa girince hata veriyor o zaman bu site sahtebeyler bi sitenin sahte olıp olmadnı anlamanın en basit yolu PG soft sağlayıcısına girin acılmıyorsa site sıkıntılıdır cunku pg soft anlık doğrulama yapar ne mudahale nede klon oyuna izin verir net bilgidir bilginiz olsun bu sitede pg soft erişikmiyor mesela pragmatiği 15 yasında bebelerde yapıyo en basit egt ve pramatık klonlarıdır
yesPG softa girince hata veriyor o zaman bu site sahte
Bok sirasi bekliyorlar kanka 😅olum canlı destekte 100 kişi var ne için bekliyo bunlar
😂 😂 😂 😂 😂Bok sirasi bekliyorlar kanka 😅
Bektaşim bi konu açtın milleti sıraya soktun helal olsun sanaBok sirasi bekliyorlar kanka 😅
Valla kanka başlamışlar çark bet reklam die her yer eposta sayfalar ne klon olduğunu zannetmiyorum çekenlerde varda keske yatirimsiz olaydı sen buraya bi bakaydin 😅Bektaşim bi konu açtın milleti sıraya soktun helal olsun sana
Carkbet carkbet olalı böyle reklam yapamadı. Çarkbet yakında reklam pazarlama için arar seni de.Valla kanka başlamışlar çark bet reklam die her yer eposta sayfalar ne klon olduğunu zannetmiyorum çekenlerde varda keske yatirimsiz olaydı sen buraya bi bakaydin 😅
Hic lazim değil kanka hangi site olursa olsun şu ara skse geçmişler hic şekilde kazandirmiolarCarkbet carkbet olalı böyle reklam yapamadı. Çarkbet yakında reklam pazarlama için arar seni de.
Desteğe beni Bektaş gönderdi dedim +500 daha ekledi. Büyük adamsın Bektaş.Aslan carkbet fakirden alırdı kendi yerdi 😅😅😅
bunun bonus talebi neredehttps://www.carkbet1.com/
SMS gelmis siteye bi bakın bakalım sahtemi anlayamadim ama 🤣
Aynen vallaKardeşim gerçekten delirmemek elde değil . 10 dakikada para 5000 TL oldu . Yatirimli deneme bonuslarinda slotlar inanılmaz veriyor . Egt de sadece 3 spinde full 7 ler geldi. Ama kendi paramızla oynasak 1 kuruş bile vermiyor 2 dakikada bütün paranı bitiriyor. Şimdi işin gücün yoksa 500 TL ara dur
Ben de deniyim bari
Arkadaşlar üye oldum sweette 15 dkkada 5000 oldum sonra burda yorumlari okudum giderse 500 gitsin dedim kendime yatırdım vallahide billahide 2 dkka geçmeden hesama 1000 TL geldi sahte site değil öle olsa benim 500 de yalan olurdu ama bundan sonrasinda ödemeyi askıya alirlarmi bilmem ben aldım herkeze bol sanshttps://www.carkbet1.com/
SMS gelmis siteye bi bakın bakalım sahtemi anlayamadim ama 🤣
Öder kanka sahte olmadı sürece çekenler var aynen dedikleri gbi yatirimli siteler acik oluor oyunlariArkadaşlar üye oldum sweette 15 dkkada 5000 oldum sonra burda yorumlari okudum giderse 500 gitsin dedim kendime yatırdım vallahide billahide 2 dkka geçmeden hesama 1000 TL geldi sahte site değil öle olsa benim 500 de yalan olurdu ama bundan sonrasinda ödemeyi askıya alirlarmi bilmem ben aldım herkeze bol sans