- 1,337
- 513
- 113
İndiriyorum şimdi bende takip edicenAiscoreden
İndiriyorum şimdi bende takip edicenAiscoreden
Bol şanslar dilerim 🙏Dostlar gelirse takip eden 1.2 kişiye roll parası ateşleriz bol şans dilemeyi unutmayın
Cokta kötü degil 2 dakka hizlansalae yeterMemphis biraz sancılı başladı ama düşük skorla başladığında genelde çok sayı çıkıyor
Biz basinda burdaydik ama yaticaz dost umarim gelirHer dk skor yazmasına gerek yok en başından burda olup destekleyene güzelliğimi yaparım
Bol şanslarDostlar gelirse takip eden 1.2 kişiye roll parası ateşleriz bol şans dilemeyi unutmayın
Bol sanslarDostlar gelirse takip eden 1.2 kişiye roll parası ateşleriz bol şans dilemeyi unutmayın
Sıkıntı yok hocam saldırmazlarsa bir 500 TL roll bakiyesi de bizden 🙏 Dm'den kullanıcı adınızı yazmanız yeterli 🙏Son iki çeyrek saldırmaları gerekiyor
YazdimmSıkıntı yok hocam saldırmazlarsa bir 500 TL roll bakiyesi de bizden 🙏 Dm'den kullanıcı adınızı yazmanız yeterli 🙏
Ben de ekledim hocam 🙏Yazdimm
Sizin gibi comert bi siteye uyemiyim acabaBen de ekledim hocam 🙏
500 TL, 5x çevrim, maks-min 5k çekim
Bol kazançlar 🙏
Dediğin gibi de oldu bende öyle düşünüyordumBol şans güzel kombine aslında.. büyük ihtimalle memphisten yatıcak gibi inşallah uzar falanda gelir..
Geçmiş olsun dost@Daimon tekden gittik yine üstad sağlık olsun elbet birgün![]()