Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp cano99 / Türkiye Ne Diyim Sana Türkiye

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,449
1,142
113
Hangi konuda basarimiz varki futbolda olsun. Taciz tecavüz cehalet sürekli başka ulkelerden üstün görme. Bi bok değiliz ama herkes tssagiyla gülüyor bizim ulkeye

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
357
151
43
Bizim halısaha ekibini koysaydım milli takimin yerine daha güzel oynarlardı

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,252
819
113
Hakan iti türkiyeye gelince hastalığı nüks eder. Fazla küçümsemicen milleti juvaan vukoticin intikamını aldılar

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,833
4,845
113
Toplum olarak zihniyet degismedikçe hiç bir yere varamayız

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,687
9,736
113
Hakan iti türkiyeye gelince hastalığı nüks eder. Fazla küçümsemicen milleti juvaan vukoticin intikamını aldılar
La oynatan adamlara degil de oynamayana laf etmek de ayri bi olay he. Oynayana laf etsene dost. Adam gecen mac sakatlandi cikti zaten

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Bu takımla a Ligi'nde hiç bişey yapamazlar Bosna gibi averaj takımı olur dönerler hiç cikmasinlar a ligine umarim play offta eleniriz takım çok kötü 5 maçta 1 gol atmış adamlardan 3 gol yediler adamların kadroya bak bize bak adam hat trick yaptı utanç verici

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,687
9,736
113
Valla kral İnterde harikalar diyarı ama Türkiyiye gelince ben birşeyini göremedim.
Tamam oyle dusunebilirsin ama bugun oynamadi bile. Kendimizi com yuksekte goruyoruz. 1 faroe geliyor basiyor bi karadag. Seneye de san marino

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,899
4,851
113
Var kontrol oldu mu macta