- 9,561
- 9,474
- 113
herkese slm makinanız arıza veriyor biraz sizde durumlar nasıl umarım parayı bulmuşsunuzdur bende 14 mayıs gecesi bulucam inş
bukayo saka?Az önce 7 betden maxwin aldım cok mutluyum
[Saka]
valla abi bombok ya yanlis anlama 30 tl bulsam ekmek Alcam 5 parasisiz bueda boyle diyncede dilenci saniplar adamlsr forumda 100 bin tl para davasi yapio ben 30 tl bulamiom daha ama ne ana var ne baba istende cikardilar sifira sıfır kaldikherkese slm makinanız arıza veriyor biraz sizde durumlar nasıl umarım parayı bulmuşsunuzdur bende 14 mayıs gecesi bulucam inş
tanrı seni kutsasın ne diyeyim umarım en yakın zamanda tüm sorunların çözülürvalla abi bombok ya yanlis anlama 30 tl bulsam ekmek Alcam 5 parasisiz bueda boyle diyncede dilenci saniplar adamlsr forumda 100 bin tl para davasi yapio ben 30 tl bulamiom daha ama ne ana var ne baba istende cikardilar sifira sıfır kaldik
denemeyi öderBetsilva nasıl site deneme bonusu talep ettim kazanç sağlayıp çekim verdim odermi
ÖderBetsilva nasıl site deneme bonusu talep ettim kazanç sağlayıp çekim verdim odermi
Kanka makina tekliyorsa yağ önemliherkese slm makinanız arıza veriyor biraz sizde durumlar nasıl umarım parayı bulmuşsunuzdur bende 14 mayıs gecesi bulucam inş
yağın o kadar da önemi yok makina forumun yüzde 79 u yalaka olmasına rağmen teklemiyor henüzKanka makina tekliyorsa yağ önemli
amin abi sagolasıntanrı seni kutsasın ne diyeyim umarım en yakın zamanda tüm sorunların çözülür
Anlyi dün bir konuda gördüm ama hangisiydi unuttum@Fterim1905 kasımpaşa cano ve son cıkan anl nerde bilgin var mı
kasımpaşa bir baskaydı be bu anl zayıf geliyor pek kaale alamiyorumAnlyi dün bir konuda gördüm ama hangisiydi unuttum
Aynen. Anl tekniği iyi ama daha çok geliştirmesi lazımkasımpaşa bir baskaydı be bu anl zayıf geliyor pek kaale alamiyorum
hocam senın banka vay casınondan sıkayetcıyım 30 bet gates superı cevırıyodum yüzük yeşil mor ve sarıyı 1 er eksik atıp 500 x attı tutmadı kafayı yıcemherkese slm makinanız arıza veriyor biraz sizde durumlar nasıl umarım parayı bulmuşsunuzdur bende 14 mayıs gecesi bulucam inş
Kanka belliki seni seven biri keşke benimkini de yapsalarbu makina123 bir markadır yazan saçma sapan videoları kim yapıyor @crazyboys![]()