Arkadaşlar 13 yıllık idda bağımlısı biri olarak canlı bahsi bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Maç öncesi sanki hırsa biraz engel olabiliyorsun ama canlıda tam hipnoz oluyorsun miktarida ayarlayamiyorsun . Bu konuda görüşleriniz nedir
Ya da maç öncesi kuponu iyi giderse zaten gelecek diyip kalan parayla biraz canlı denim dersinParaya bağlı para varsa maç öncesi oynamış olsan bile kupon kötü gidiyor diye hemen canlıya yapışırsın
Aynen hocam yuzde yuz katılıyorum bende çoğu zaman senin dediğin şekilde yapiyorumParaya bağlı para varsa maç öncesi oynamış olsan bile kupon kötü gidiyor diye hemen canlıya yapışırsın
Gel bir sarılalımAynen hocam yuzde yuz katılıyorum bende çoğu zaman senin dediğin şekilde yapiyorum
Uzağız hocam yakında olsak sarılırdıkGel bir sarılalım
Canlıya dayanacak bir para yok maç öncesi daha iyi konsantre oluyorsun ayrıca limitin de belliArkadaşlar 13 yıllık idda bağımlısı biri olarak canlı bahsi bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Maç öncesi sanki hırsa biraz engel olabiliyorsun ama canlıda tam hipnoz oluyorsun miktarida ayarlayamiyorsun . Bu konuda görüşleriniz nedir
Bende öyle düşünüyorum. Ama miktarı ayarlamak lazm yoksa canlıda buluyor insan kendiniCanlıya dayanacak bir para yok maç öncesi daha iyi konsantre oluyorsun ayrıca limitin de belli
Büyüdün akillandin . Daha çok kaybettinküçüktüm cahildim maç öncesi oynardım sonra büyüdüm akıllandım canlı oynamaya başladım
her türlü kaybediyoruz dost ama canlıda daha yüksek oran daha kolay yakalanıyor. özellikle şikeli maçlardan sakınma şansın daha yüksek oluyorBüyüdün akillandin . Daha çok kaybettin