Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Canlı Hk.

Ondo41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
894
113
Arkadaşlar 13 yıllık idda bağımlısı biri olarak canlı bahsi bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Maç öncesi sanki hırsa biraz engel olabiliyorsun ama canlıda tam hipnoz oluyorsun miktarida ayarlayamiyorsun . Bu konuda görüşleriniz nedir

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Paraya bağlı para varsa maç öncesi oynamış olsan bile kupon kötü gidiyor diye hemen canlıya yapışırsın

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,214
2,314
113
Eğer tek maç oynayacaksan tabii ki canlıdan ama vaktin yoksa ve kombine yapacaksan maç önü.

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
388
83
Arkadaşlar 13 yıllık idda bağımlısı biri olarak canlı bahsi bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Maç öncesi sanki hırsa biraz engel olabiliyorsun ama canlıda tam hipnoz oluyorsun miktarida ayarlayamiyorsun . Bu konuda görüşleriniz nedir
Canlıya dayanacak bir para yok maç öncesi daha iyi konsantre oluyorsun ayrıca limitin de belli

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
475
83
küçüktüm cahildim maç öncesi oynardım sonra büyüdüm akıllandım canlı oynamaya başladım

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
475
83
Büyüdün akillandin . Daha çok kaybettin
her türlü kaybediyoruz dost ama canlıda daha yüksek oran daha kolay yakalanıyor. özellikle şikeli maçlardan sakınma şansın daha yüksek oluyor