- 103,074
- 58,219
- 113
Olum gelirse 7 8 k para ediyor daha nesini katliycanfazla bişi basamadım dayı 200 falan biraz katlayabillirsem 1 2 dosta ulaşırız
Olum gelirse 7 8 k para ediyor daha nesini katliycanfazla bişi basamadım dayı 200 falan biraz katlayabillirsem 1 2 dosta ulaşırız
La adam zaten supriz kupon yapıyor ne atacak 10k felan mi hakanimHe iyi bari
dayı borçlar var kara kara düşünür iken bakalım ne olacak ☺Olum gelirse 7 8 k para ediyor daha nesini katliycan
Bol şans o zaman
galatasaray 3,5 üst takım golü gelirmi sizceKral ne katlamasi ya kupon gelirse keyfine bak günü kârla kapat. Birde üstüne moralini bozmaya mi çalışacaksın.
Gelebilir GS iyi oynuyorgalatasaray 3,5 üst takım golü gelirmi sizce
Peki brom sen bilirsin.200u 8k yapıp daha katlamaya cslisirsan büyük ihtimal kaybediceksin çünkü sen çok uçuk oranlara oynuyorsun umarım kazanirsin bol sansdayı borçlar var kara kara düşünür iken bakalım ne olacak ☺
eyvallah dostHocam ben hiç anlamıyorum. Şimdi gelir, gelmez fikir beyan edip para kaybettirmeyeyim sana.
umarım kazanır burası güzel yakalamışsın,
eyvallah bro ne güzel toparlanmıştım gene girdik biraz içeri bakalım toparlayacaz gene umarımumarım kazanır burası güzel yakalamışsın,
borçlarını kapat direk,
Hiç yoktan gene 200 liraya çok iyi yakalamışsineyvallah bro ne güzel toparlanmıştım gene girdik biraz içeri bakalım toparlayacaz gene umarım
eyvallah dost darısı basına3 geldi, artık tebrikler @ENSTY
kasam yoktu olsa ah ah ....Hiç yoktan gene 200 liraya çok iyi yakalamışsin
Ah be bu oranları bı daha nasıl yakalıycankasam yoktu olsa ah ah ....
bereket versin, ne kazandıysan kardırkasam yoktu olsa ah ah ....