- 5,227
- 7,365
- 113
Bende betadan beri lol oynuyorum black alistar falan var hesabımda o kadar eskiyim çoğu takıma hakimim hangi maçı kazanıp kaybedeceklerini biliyorum mesela geçen skt 2-0 yenildi o maçıda bildim hatta oranı 3.58di
Bende s3 den beri lol oynuyorum banada tutturmak nasip olmadi dahaBen 6 senedir LoL oynarım gene tutturamiyom
Abi takip etsen ne oluyor kiBende betadan beri lol oynuyorum black alistar falan var hesabımda o kadar eskiyim çoğu takıma hakimim hangi maçı kazanıp kaybedeceklerini biliyorum mesela geçen skt 2-0 yenildi o maçıda bildim hatta oranı 3.58di
futbolda ve basketbolda olduğu gibi lolde de tr liginden uzak duracaksınAbi takip etsen ne oluyor kishaco try olan olan takıma oyun verdi fener formalite maçıda olsa garip yani
baronlar yönetmiyor ama bazı oyuncular bazı maçları satıyor gibi davranıyorYoksaaa LoL de de mi baronlar maçı yonetiyor o*O
Holy gibibaronlar yönetmiyor ama bazı oyuncular bazı maçları satıyor gibi davranıyor![]()
adam dünya çapında adc adı yeterholy yaşlandı artıkfaker gibi
D
holy anca kendi dünyasının çapında adc oluradam dünya çapında adc adı yeter![]()
O kadarda değil ya adam şampiyon rakımın nişancısıholy anca kendi dünyasının çapında adc olurben daha iyiyim wqE:CQW