- 18,715
- 11,009
- 113
Bir golde kalacak macymiydi len bu
Basketball da one geçmiş hakem ver iki penaltı da lenBir golde kalacak macymiydi len bu
Mucize istiyorsun dostBasketball da one geçmiş hakem ver iki penaltı da len
Bu bakiye kupon hariç mi 😋😋😋😋
AynenBu bakiye kupon hariç mi 😋😋😋😋
Bak şimdi mutlu oluyorum en azından size şu bonusu aldırarak. Biriniİzin en azından güzel bir bakiyeye ulaşacağına inanıyordum
bol şans dost
10 ar dkları kaldı Gelirse ben gidiyorum bu diyarlardan kslslaldşwş la 3 gelse bile yeter az deil 15 bin falan yetiyor zararları kapatırız dağıtırız dostlara , 2 gelirse herkese benden maximus yanında su 😂😂😂
Üç liradan bet çevirmek de yürek ister kıralsın
iyi birileri kazandı en azından şu bonustan
Masum adam ya 3400 ü 3 tlden çeviriyo ben 500ü 30dan çeviriyom bu yüzden ceptw para kalmıyo
WNBA ilk çeyreği kurut önceYok mu beeee roll yapacaklk bir delikanlı bir yiğit bir adam bir beyefendi
Şey gibi düşün dost geciktirici almışsın artık yeter diyorsun ama sonunun mutlu biteceğini biliyorsunŞu kupon sonuçlansa %30 verse de bitirsek şu çevirimi vallahi darlandım
Zamanında bu sağlayıcıda 0.20 kuruştan çeviriyordum en düşük beti 3e çektiler 😅Üç liradan bet çevirmek de yürek ister kıralsın
Tmmmmmm kuponu atWNBA ilk çeyreği kurut önce
39.5WNBA ilk çeyreği kurut önce
3 te 1 veriyor tam kapatırŞu kupon sonuçlansa %30 verse de bitirsek şu çevirimi vallahi darlandım