http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılanlar Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
Biz annenin onlarla oynama dediği çocuklarız

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Aw çocuğu dolandırdı beni kaçtı forumdan rahat 3-4 kişide param kaldı buna rağmen elimde oldukça herkese yetişmeye çalıştım elimde yokken veremeyince regl dönemine girip tripler attılar onlarında canı sağolsun
kimseye vermezsen kimsede paran kalmaz :) trip atarsa da kendi bilir :)

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
kimseye vermezsen kimsede paran kalmaz :) trip atarsa da kendi bilir :)
Ben kendimden başka herkesi sevmeye çalıştım demiş şair böyle gördüm böyle yetiştim zamanında çevremdeki abilerim böyle alıştırdi onlarda kazandıkça paylaşırdı yemeğe götürür mekana götürür vs vs bende kazandıkça paylaşmaya yönelik yol izledim forumda olmuş 5 yıl sayısız konu açıp dağıtım yaptım mallık bende

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Ben kendimden başka herkesi sevmeye çalıştım demiş şair böyle gördüm böyle yetiştim zamanında çevremdeki abilerim böyle alıştırdi onlarda kazandıkça paylaşırdı yemeğe götürür mekana götürür vs vs bende kazandıkça paylaşmaya yönelik yol izledim forumda olmuş 5 yıl sayısız konu açıp dağıtım yaptım mallık bende
kardeşim çevrendekilere ver zaten, hayatında görmediğin adını bilmediğin adama verme, sanal ortam burası

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
kardeşim çevrendekilere ver zaten, hayatında görmediğin adını bilmediğin adama verme, sanal ortam burası
Yıllardır bu piyasadayım zamanında çok takıldım teleramda ayni sekilde kendi forumum oldu yönettim bu ortamlardan çok adam tanıyıp sivilde oturup konusmuslugum oldu halada var ama işte her insan bir olmuyo hata yaptım 2-3 ayda yaşadıklarım bana fazlasıyla yetti dersimi aldım bundan sonra alayına esselaaaaaa

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Üstad bende aynı karakter ve düşünceye sahibim. Herkese inat dm den ibanini atar mısın? 5 kişiye 100 TL çekiliş yapmanı rica etsem, kabalık yapmış olur muyum? Bilmiyorum. Aynı yolda devam ama, çürükler kim ortaya çıkıyor. Dm ni bekliyorum, Allaha emanet.

Not : Çekiliş yapmak için, üyeliğimin yeni olmasından dolayı ben yapamıyorum maalesef.
Kardesim günaydın oncelikle bu konudakiler zaten birbirini tanıyan insanlar.. yeni olduğun için yazıyorum bende çekiliş düşüncen güzel ama burda yasak çekilişi adminler yapar o mesajını sil yenisin banlanma sen egerki 5 kişiye sans parasi atmak istersen @SULLY kardeşimize yaz o sna yazsin . Yorumlarda para konusu olursa bağlanırsın bilgin olsun. Hadi iyi kazançlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...