http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Canı Sıkılan 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,775
7,457
113
Reis nasıl toparlayacam bilmiyorum ama üstünkörü anlatayım;
Ben cafelerde, barlarda sahneye çıkıyorum, müzik yapıyorum. Bir ekibim var (Ekibi kuran benim, işleri bulan benim) sahne aldığımız mekanlar şehrimize 15 KM uzaklıkta fakat ben tokiye taşındım, taşındığım eve 25 km uzaklıkta mekanlar. Ekibimdeki bağlamacının arabası var, ben araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok. Onun arabasıyla gidip geliyoruz ( Bu arada ben mekandan +300 TL benzin ücreti alıyorum bağlamacıya veriyorum ) sırf 10 km benzin harcamasın diye gitmiş mekan sahibine " Emreyi çok uzaktan alıyorum Emre gelmesin başka birini buluruz burdan" demiş. 😊 Mekanın sahibide " Emre gelmeyecekse hiç biriniz gelmeyin" demiş. Sonrada beni aradı işte anlattı bunları, canım sıkıldı. Bu bağlamacı dediğim kişi 14 senelik dostum.
Boşu boşuna 14 sene...

tolga1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,505
1,589
113
asgeri ücret ne olur artık sitler 5000 7 bin havle gördğüm yerler var taip babamızın asgeri ücreti 40 yapmaıs lazım baskaa türlü para bulup oynmayız

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,799
2,598
113
Reis nasıl toparlayacam bilmiyorum ama üstünkörü anlatayım;
Ben cafelerde, barlarda sahneye çıkıyorum, müzik yapıyorum. Bir ekibim var (Ekibi kuran benim, işleri bulan benim) sahne aldığımız mekanlar şehrimize 15 KM uzaklıkta fakat ben tokiye taşındım, taşındığım eve 25 km uzaklıkta mekanlar. Ekibimdeki bağlamacının arabası var, ben araba kullanmayı bilmiyorum ehliyetimde yok. Onun arabasıyla gidip geliyoruz ( Bu arada ben mekandan +300 TL benzin ücreti alıyorum bağlamacıya veriyorum ) sırf 10 km benzin harcamasın diye gitmiş mekan sahibine " Emreyi çok uzaktan alıyorum Emre gelmesin başka birini buluruz burdan" demiş. 😊 Mekanın sahibide " Emre gelmeyecekse hiç biriniz gelmeyin" demiş. Sonrada beni aradı işte anlattı bunları, canım sıkıldı. Bu bağlamacı dediğim kişi 14 senelik dostum.
Hainler bitmez 😀

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,242
1,658
113
Kafam fena güzel rakı bitiş viskiye gecildi ne oluyor burda sitelere yatırım kesildi para bize kaldı daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...