- 26,551
- 12,267
- 113
Geçmiş olsun. Sitelerde havale yatırım çekimlerde sıkıntı var sanırım. Keşke ödülleri çekim gelmeden göndermeseydinBu vbet 30k çekimi ödendi gösteriyor 3 saat önce çekim hala gelmedi bende ondan muzdaripim kral
Geçmiş olsun. Sitelerde havale yatırım çekimlerde sıkıntı var sanırım. Keşke ödülleri çekim gelmeden göndermeseydinBu vbet 30k çekimi ödendi gösteriyor 3 saat önce çekim hala gelmedi bende ondan muzdaripim kral
1 ayda yaparsın basketbol tenis voleybol rolleri takip etne yazalım 5k mesaj ancak 3 yılda yapılırmış şu an onu anladım
Flood yasak reis..ne yazalım 5k mesaj ancak 3 yılda yapılırmış şu an onu anladım
şuan en masum mesaj senin kine yazalım 5k mesaj ancak 3 yılda yapılırmış şu an onu anladım
Beklemek hiç sorun değil reis bekleme de yazsa problem değil. Ödendi yazıp da odememesi korkutuyor işteSabaha düşer
patlıcan küstü tırtıl oldu kelebek olacak bir gün 😂 jdnbdnsSıkma canını okşa patlıcanını
Oluyor öyle bazenBeklemek hiç sorun değil reis bekleme de yazsa problem değil. Ödendi yazıp da odememesi korkutuyor işte
reis flood yapmadım aman dikkat boş yere güme gitmeyelimFlood yasak reis..
Hahaha sikinti küçük o zamanpatlıcan küstü tırtıl oldu kelebek olacak bir gün 😂 jdnbdns
Önce senCanı sıkılan buradan istediğini yazabilir.
böyle daha iyi.Sizede öyle geliyor mu bilmem ama limitler yükseldiği andan itibaren formun havası ve tadı kaçtı eskisi gibi değil
Evde canım sıkılıyor 😁Canı sıkılan buradan istediğini yazabilir.
Eşrefim gelir sende artık kripto ya geçBu vbet 30k çekimi ödendi gösteriyor 3 saat önce çekim hala gelmedi bende ondan muzdaripim kral
Golcü Metin Kaleye geçmiş.Canı sıkılan buradan istediğini yazabilir.
kuculdu en son dedim ki 10 k 1.20 maça basam banko bari 2 bin alırım oda patladı😂Hahaha sikinti küçük o zaman![]()
Her sitede bu sorun olabiliyor havale çok nadir kullanırım ama genelde ödendi yazdıktan sonra en geç 15 20 dk içinde aldım ödemeleriBeklemek hiç sorun değil reis bekleme de yazsa problem değil. Ödendi yazıp da odememesi korkutuyor işte