- 43,115
- 42,177
- 113
Kornerde kaldı aklın seninAdama kendi parasıyla maç söylüyoruz oda kurumuş spor turnuvası parasıyla oynuyoz başka maça üst olarak o geliyor şaka gibi
Kornerde kaldı aklın seninAdama kendi parasıyla maç söylüyoruz oda kurumuş spor turnuvası parasıyla oynuyoz başka maça üst olarak o geliyor şaka gibi
Gelsın senın olsunOlmaz itiraz ediyorum Pikachunun hakkında bana gönder![]()
Akşam kornerler yağacak hissediyorum 🤣Kornerde kaldı aklın senin![]()
Bak uyarım sana başarım bütün parayıAkşam kornerler yağacak hissediyorum 🤣
Vereyimmi iki maç abime ama o son dediğin olmaz Konyam kadar güzeli var mı be 🙃Bak uyarım sana başarım bütün parayıgelmez Konya'dan sürerim seni sonra durduk yere vatan hasreti çekme
![]()
Maçlar kaçta param yok benimde akşam sözde bir alacak vardı o gelecek sen yinede yaz maçları cepte dursunVereyimmi iki maç abime ama o son dediğin olmaz Konyam kadar güzeli var mı be 🙃
Basket mi sandın dostMaçlar kuru bu arada Ses yok
Oooo ama sende Bi var diyon Bi yok diyon olmaz böyle neyse söyleyim de oynamasanda olur sadece korner yeteneğimi gör diye yazıyorum 🤣Maçlar kaçta param yok benimde akşam sözde bir alacak vardı o gelecek sen yinede yaz maçları cepte dursun
Benimdi inkar etmem ama maaş yok daha tabi ikramiyeyle alacağımız için bu ay şimdilik Ses etmiyorum yarında yatmazsa başlarım işine ama o sözümü tutarım ben sıkıntı yok 🙃Kımdı tayfunmuymu savasmı
TamamdırBenimdi inkar etmem ama maaş yok daha tabi ikramiyeyle alacağımız için bu ay şimdilik Ses etmiyorum yarında yatmazsa başlarım işine ama o sözümü tutarım ben sıkıntı yok 🙃