- 8,773
- 3,034
- 113
@Campelll 2de2
Ben bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım@Campelll tebrikler agam kendin mi alırsın son adımı vereyim mi yine
tebrikler kazanın daim olsun dostBen bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım
Kesene bereket reisBen bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım
Kesene bereket olsun dostumBen bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım
tebrikler dost kazancın daim olsunBen bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım
kesene bereketBen bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım
Kesene berekt dostBen bakamıyorum dostlar son adım yapamicam özür hemen konu içinde emeği geçenlere bir teşekkür anlamında odul yollayalım