- 14,459
- 11,601
- 113
1200 bastiriyor maxDost kulis bets10 bak istersen
1200 bastiriyor maxDost kulis bets10 bak istersen
Helal dayıcım manda dondurması başka olur Maraş halt etmıs yanındaYok Enişte bizim buranın el yapımı manda sutunden yapilmis dondurmalri daha guzel
Ama.seven vardırır tabiki dediğin gibi olmuştur
Dostum istersen benim hesaptan oynaya bilirsin 🤣🤣1200 bastiriyor max
Maraş tekir yaylasında beslenen keçi sütünü kullanıyorHelal dayıcım manda dondurması başka olur Maraş halt etmıs yanında
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Dostum istersen benim hesaptan oynaya bilirsin 🤣🤣
Geçen aylarda biri son maça kalmış güzel para alacak bir uyanıkta dostum ben bu maça çapraz aldım garantiye aldım seni yatarsa benim parayı iade edersin diyo
Burda dolandırıcı çok dost dikkat et
Başı Umutks41 çeker hemen arkadan ben gelirim
1200 bastıran siteye birdaha yatırım yapma limit koyan sitede oynanmaz1200 bastiriyor max
Yoğurdu da bıcakla kesersiniz siz dayıMaraş tekir yaylasında beslenen keçi sütünü kullanıyor
Bizim burda kuş cennetinde doğaya bırakılmış mandaların sütünden kullanılıyor harbi on numara
Ben grandbettingden oynuyorum 10 yıldan fazladır hiç sorun yaşamadım limitleri de yüksek ama bi kaç kere şikayet açan gördüm o yüzden ne önerebiliyorum ne önerebilemiyorum 🤣1200 bastiriyor max
Umut adamın dibidir enişteDostum istersen benim hesaptan oynaya bilirsin 🤣🤣
Geçen aylarda biri son maça kalmış güzel para alacak bir uyanıkta dostum ben bu maça çapraz aldım garantiye aldım seni yatarsa benim parayı iade edersin diyo
Burda dolandırıcı çok dost dikkat et
Başı Umutks41 çeker hemen arkadan ben gelirim
Aynen o yüzden hep dipte dayıUmut adamın dibidir enişte
Bıçak işin mecazi anlamıYoğurdu da bıcakla kesersiniz siz dayı
Valla hiç yemedim manda dondurması
Helal dayıcım bi 1000lik ateşle de gelelim o zamanBıçak işin mecazi anlamı
Ama sert olur güzel olur
Samsuna gelirsen Insanımız olur.Eniste
Bol şanslar
bol şans
Bol şanslar
Bol şans wonlu kupon olsun