- 14,991
- 11,359
- 113
Çıkışta antalyaya gel biraz yüzekısparta da
Çıkışta antalyaya gel biraz yüzekısparta da
Hamza 10 yıl TSK da rutbeli olarak görev yaptım senin kadar rahat tel kullanamadım😀ayrılış cuma günü yapıcam daha yapmadım ondan
çıkışta izmire gidicem lo ordan bodrum çalışmayaÇıkışta antalyaya gel biraz yüzek
Eee bilmiyonuz ayrılis yapınca yan gelip yatacaginizi sizi acemiler siziayrılış cuma günü yapıcam daha yapmadım ondan
Ne olarak abi rutbe neydiHamza 10 yıl TSK da rutbeli olarak görev yaptım senin kadar rahat tel kullanamadım😀
E hayırlısı olsun ozaman canoçıkışta izmire gidicem lo ordan bodrum çalışmaya
len biliyoruz onu ondan komutan son güne kadar ayrılış yaptırtmıyorEee bilmiyonuz ayrılis yapınca yan gelip yatacaginizi sizi acemiler sizi
UzmanNe olarak abi rutbe neydi
Valla bana da yaptirmiyordular elimi masaya vurdum vuruş o vuruş direk ayrılış yaptim siz sert yapmayı bilmiyonuz o zamanlen biliyoruz onu ondan komutan son güne kadar ayrılış yaptırtmıyor
valla 3 günüm kalmış zaten kendim nöbet istedim cuma ayrılış cumartesi pazar yatış pazartesi terhis mis gibiValla bana da yaptirmiyordular elimi masaya vurdum vuruş o vuruş direk ayrılış yaptim siz sert yapmayı bilmiyonuz o zaman
Hamza senin olduğun yerde olsaydı emin ol senin komutanın olurdu ondaki rahatlık yüzbaşı da yok valla
Çıkarken konyak ta ikram ettiler mi broValla bana da yaptirmiyordular elimi masaya vurdum vuruş o vuruş direk ayrılış yaptim siz sert yapmayı bilmiyonuz o zaman
Zavallım bilmiyorki askerlik bitince dertlerin başlayacağını puhahah hayırlı teskereler asker puahahvalla 3 günüm kalmış zaten kendim nöbet istedim cuma ayrılış cumartesi pazar yatış pazartesi terhis mis gibi
Ben deliyim kral beni 9 kere sürgün ettiler ben rdm dimi askerde ne diyorsam oydu puahahÇıkarken konyak ta ikram ettiler mi bro![]()
Hamza senin olduğun yerde olsaydı emin ol senin komutanın olurdu ondaki rahatlık yüzbaşı da yok valla
valla öyle de işte şafak sayan bitince mutlu oluyor 1 hafta sonrası aynıZavallım bilmiyorki askerlik bitince dertlerin başlayacağını puhahah hayırlı teskereler asker puahah
O zaman doğrudur bro. Bizim bir arkadaş ta rdm idi. Çocuğu neredeyse çiçekle uğurlayacaklardıBen deliyim kral beni 9 kere sürgün ettiler ben rdm dimi askerde ne diyorsam oydu puahah
Valla pek emin değilim puahahValla kazığa oturturdum😂
Iste o zaman hayat zorlaşıyor el bebek gül bebek hayati bitiyor gerçi isin gücün varsa sıkıntı olmazvalla öyle de işte şafak sayan bitince mutlu oluyor 1 hafta sonrası aynı