- 11,602
- 9,715
- 113
Su bitsin bi
Ekli dosyalar
-
180.6 KB Görüntüleme: 14
Bol bol şanslarSu bitsin bi
buda girebilir iceriSu bitsin bi
Bu gelirse agresif oynayacağımbuda girebilir iceri
çok zor ama olabilirBu gelirse agresif oynayacağım
Niyr la guzrl gidiyor. Serefsiz denver yakti diger kuponuçok zor ama olabilir
Onun yedi celdini bilmem ne yapim millete kupon verdik jokic 10 asist yapar diye elleri koptu pic denverinNiyr la guzrl gidiyor. Serefsiz denver yakti diger kuponu
Yav beni zor duruma sokacak bir borc olmasa zaten 3 kere bitmisti rolling. Mac yok onun da etkisi varBuda gelsin diğeri de gelsin hepsi gelsin borçta bitsin hersey bitsin
Herkesi yedilerOnun yedi celdini bilmem ne yapim millete kupon verdik jokic 10 asist yapar diye elleri koptu pic denverin
Allah tan bole güzel oynuyorsun olsaydı çoktan batmistinYav beni zor duruma sokacak bir borc olmasa zaten 3 kere bitmisti rolling. Mac yok onun da etkisi var
Bugun madrid ve denver milleti paket etti vallaHerkesi yediler
jokic asist yapmamış nerdeyse takım kendi başlarına bişi yapamıyorlarNiyr la guzrl gidiyor. Serefsiz denver yakti diger kuponu
Herkesi ya kime baksam madrid vardi kupondaBugun madrid ve denver milleti paket etti valla
Jokiclik durum yokki adam vermiştir o salaklar atmamışjokic asist yapmamış nerdeyse takım kendi başlarına bişi yapamıyorlar
Ooyle oylr jokic cikar çöp takimjokic asist yapmamış nerdeyse takım kendi başlarına bişi yapamıyorlar
madridinaw yaHerkesi ya kime baksam madrid vardi kuponda
Sıkılmışlardır. Bastan soyledim ama bilemiyorumUrfalilar nereye kayboldu bole
sen ben @Calypso13 gidicez yanımıza jokic versinler daha çok atarızJokiclik durum yokki adam vermiştir o salaklar atmamış