- 5,224
- 2,992
- 113
Ya bu burunlardan çektiğimiz nedir bizim mk yaValla 4 geldi bu sfer hipodromu yakarim
Ya bu burunlardan çektiğimiz nedir bizim mk yaValla 4 geldi bu sfer hipodromu yakarim
Artik isyan edicem cok guzel ganyandi yav bu nedir mkYa bu burunlardan çektiğimiz nedir bizim mk ya
4 gelse çok güzel olcaktı ilk ayak 5 dese şurda 4 dese uçacak 6’lıYok böyle bişey ya
Dünkü 3’ü sokma burnunu burda sok dimi VEDAT ABIŞ mk senin ben
Valla tam onu yazıyordum lavuga yazacam sosyal medyasini bulup. Zararimizi tazmin etsin serfsizDünkü 3’ü sokma burnunu burda sok dimi VEDAT ABIŞ mk senin ben
Abi böyle birsey yok 2 günde yine aynı durum olduDünkü 3’ü sokma burnunu burda sok dimi VEDAT ABIŞ mk senin ben
Ya var 6’lımızda var da 4 daha caziptiAbi böyle birsey yok 2 günde yine aynı durum olduBurun farkına bak ya burundan kaydediliyor hep
Reis bu foto finiş resimlerinde oynama var benceYa var 6’lımızda var da 4 daha cazipti
4 hem 6liyi yükselecekti hem benim 100miisli tekli gelecekti. N3yse diger dost kaybetmemus oldu digelim teselliYa var 6’lımızda var da 4 daha cazipti
Bak bu sefer cok net 4 dedim ben yeminle. Cok n3t gordum gibi geldiReis bu foto finiş resimlerinde oynama var bence
Yav hep jokeylerin yüzünden kaybediyoruz mk yaBak bu sefer cok net 4 dedim ben yeminle. Cok n3t gordum gibi geldi
Jokey önde at kafası geride aq bu jokey atın boynuna mi binmisBak bu sefer cok net 4 dedim ben yeminle. Cok n3t gordum gibi geldi
Bize gelince her şey olur dostum şaşırmam yaniJokey önde at kafası geride aq bu jokey atın boynuna mi binmis