- 32,777
- 22,698
- 113
Bol şans dost
Nasip bakalım atcaz sinerjiyleBuradan sonra gol olur mu bilmem İspanya atmasayfi iyiydi
Kadın milletinin sağı solu belli olmaz öne bile gecerler 4 3 🤣Nasip bakalım atcaz sinerjiyle
Sende bana pasla la
Sıra ile gidiyo 😆😆😆Sende bana pasla laroll işini alem bı rol görsun
Bencede tam zamanıSende bana pasla laroll işini alem bı rol görsun
Bunlar ne anlar rollden dost verip verip geliyorlar sitelereBencede tam zamanı
Elit insanlar tuzlu fistik yemezler@nişantaşı bin parasiyla rol yapılmaz dost alem yapılır bir Koreli bir Rus bir Jack Daniels... Tuzlu fıstıkta olur![]()
Daha iyi işte sürpriz olur birazdan 45 lik plak calar hesaptaBologna-viyana maci yok oldu aw
Biz varoş adamız dost nisantasinda tek tanıdığımız şükrüElit insanlar tuzlu fistik yemezler
Raki ezmem peynirim lakerdam offff bide bol sarimsakli guvec karides amannn diimDaha iyi işte sürpriz olur birazdan 45 lik plak calar hesaptayanında büyük rakiyla Muazzez Abacı
![]()
Off bu sıcakta buz gibi iyi gider be neyse çabuk biriniz su rolü basarsın la rakı peynir alacağızRaki ezmem peynirim lakerdam offff bide bol sarimsakli guvec karides amannn diim
Mevzu derin SebastianOff bu sıcakta buz gibi iyi gider be neyse çabuk biriniz su rolü basarsın la rakı peynir alacağız
Boşver dost ya takılma istatistikler hep yalan söyle sonuca odaklanİngiltere nin 1 şutu mu var ben mi yanlıs goruyorum