- 53,841
- 25,796
- 113
Sapla cerez
MuroooomSapla cerez
AdammmmMuroooom
bol şans
Bol şanslar aga
Aga bugün nevarne yok slota giricem ki eğer kalbimi Allah biliyor güzel alirsak sizler belli olmak üzere kesin diğerleri komple güzel bir çekiliş var kafamda bakalimAdammmm
Düşünmen yeter alıştık tersoluga kral adamAga bugün nevarne yok slota giricem ki eğer kalbimi Allah biliyor güzel alirsak sizler belli olmak üzere kesin diğerleri komple güzel bir çekiliş var kafamda bakalim
Olan olmayana verecek aga ki çark.donsun şansımız Bol olsun agacimDüşünmen yeter alıştık tersoluga kral adam
Osayi Max win mi vurdun naptın 😄Aga bugün nevarne yok slota giricem ki eğer kalbimi Allah biliyor güzel alirsak sizler belli olmak üzere kesin diğerleri komple güzel bir çekiliş var kafamda bakalim
Seninde bol şansın olsun kralOlan olmayana verecek aga ki çark.donsun şansımız Bol olsun agacim
Agacim bugün giriyorum nevarne yok slota alırsak güzel çekiliş dağıtım var aklımda drogbamOsayi Max win mi vurdun naptın 😄
Ben slottan uzak duran insanım aga. Zaten slotları deneyecek bakiyemde yok. Bir soruşturmak lazım oynayanlaraAgacim bugün giriyorum nevarne yok slota alırsak güzel çekiliş dağıtım var aklımda drogbam
Bol şans bro
Aynen en güzeli aslında agaBen slottan uzak duran insanım aga. Zaten slotları deneyecek bakiyemde yok. Bir soruşturmak lazım oynayanlara