- 34,364
- 18,512
- 113
İlk defa yapicam yavv 🤣Aynı adamlara yaptırıp yaptirp başa sariyorsunuz kazanada yok kısır döngüden siyrilin artık değişiklik iyidir![]()
İlk defa yapicam yavv 🤣Aynı adamlara yaptırıp yaptirp başa sariyorsunuz kazanada yok kısır döngüden siyrilin artık değişiklik iyidir![]()
Cutamaniac agabeyin yerine ben atacam iste payfix at agabey. Adam gundu 20kisiye atiyor aklinda kalmazYok yok eyvallah dost arkadaş hazırlanmış hevesi kırılmasın isim vermeden önce olsaydı olurdubaşka zaman artık @Cutamaniac geçen hafta şans parasi atacaktı oda unuttu
![]()
Herkes seriden yaptı sen bari ağırdan al dost mutlu sonla biten rol lazımSerisinden roll yapılır 🤣🤣
Drogba fena parlıyor wonlarla coşuyor sonra saman alevi gibi sönüyor bir anda. 🤣Yok ilkkez yapiyor droggba
O zaman hiç bulasmayalim dost eyvallah atmış kadar oldunCutamaniac agabeyin yerine ben atacam iste payfix at agabey. Adam gundu 20kisiye atiyor aklinda kalmaz
Evet evet saman alevi en dogru tespit. Ama yine de cwre drogbaDrogba fena parlıyor wonlarla coşuyor sonra saman alevi gibi sönüyor bir anda. 🤣
Adam 30-40 k lira çıktığını kaç kez gördüm sonrası çok başkanın getirdiği felaket oldu.
İyi tahminleri var
Abdesti tutarsa kuponu da tutuyor 🤣 @drogba6Drogba fena parlıyor wonlarla coşuyor sonra saman alevi gibi sönüyor bir anda. 🤣
Adam 30-40 k lira çıktığını kaç kez gördüm sonrası çok başkanın getirdiği felaket oldu.
İyi tahminleri var
@Cutamaniac o kadar atıyor ki herkese unutması gayet normal. Roll yaptırmadıği adam kalmadı neredeyse. Hakkı ödenmez.Yok yok eyvallah dost arkadaş hazırlanmış hevesi kırılmasın isim vermeden önce olsaydı olurdubaşka zaman artık @Cutamaniac geçen hafta şans parasi atacaktı oda unuttu
![]()
Sen bilirsim agabeu 2 kez teklif etrim valla bak gonul koymaO zaman hiç bulasmayalim dost eyvallah atmış kadar oldunteşekkürler sizlere bol sans sabah klaktigimda herksin Çebi dolu yüzü mutlu olsun
O ne demek la biz mi adam değiliz onu mu demek istiyorsun@Cutamaniac o kadar atıyor ki herkese unutması gayet normal. Roll yaptırmadıği adam kalmadı neredeyse. Hakkı ödenmez.
Yok yok dost bizi bilen bilir ya üç beş kuruş için kimseye gönül koymayiz bir gecede 25 k dağıtmış adamızSen bilirsim agabeu 2 kez teklif etrim valla bak gonul koyma
Valla oynama dedigime pisman oldum. Ama daha gitmesin gol flaan olmaz sonra 🤣@Cutamaniac Dost 2-4 oldu. Bu kadar beklemiyordum bile 🤣 🤣
Maçlar para s.çtı resmen bu akşam oynayıp kazanamayan varsa @Fterim1905 intihar yöntemlerini paylaşabilir@Cutamaniac Dost 2-4 oldu. Bu kadar beklemiyordum bile 🤣 🤣
İnsanın kalbi temiz olacak çıktı sigara paramızSen bilirsim agabeu 2 kez teklif etrim valla bak gonul koyma
Sorma 1 gecede tarlayı sattiriyo 🤣Drogba fena parlıyor wonlarla coşuyor sonra saman alevi gibi sönüyor bir anda. 🤣
Adam 30-40 k lira çıktığını kaç kez gördüm sonrası çok basmanın getirdiği felaket oldu.
İyi tahminleri var