Gardaş sıra bana gelince bültende maç kalmıyor valla gece 3 maçlarına oynarım 🤣Öhöm öhöm
Gardaş sıra bana gelince bültende maç kalmıyor valla gece 3 maçlarına oynarım 🤣Öhöm öhöm
Rahat ol benim roller Max 30 dk 🤣🤣Gardaş sıra bana gelince bültende maç kalmıyor valla gece 3 maçlarına oynarım 🤣
gunduzden bana sozu vardı yarı yarıya yapalım o zaman dost 🤣Rahat ol benim roller Max 30 dk 🤣🤣
Tamam dost bana atarsa yarısını sana atiom, sana atarsa yarısını bana atiosun 🤣gunduzden bana sozu vardı yarı yarıya yapalım o zaman dost 🤣
Sonra ikinizde bana atıyonuz 🤣🤣🤣Tamam dost bana atarsa yarısını sana atiom, sana atarsa yarısını bana atiosun 🤣
tamam dost 🤣Tamam dost bana atarsa yarısını sana atiom, sana atarsa yarısını bana atiosun 🤣
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣Sonra ikinizde bana atıyonuz 🤣🤣🤣
Biri intihar etmeden veya kızgın yağ ile kızarmadan çek hacı 🤣Cekim yapayim
Crktim bekliyom 1 2 dka gelir PiabellaBiri intihar etmeden veya kızgın yağ ile kızarmadan çek hacı 🤣
bi yandan bende ızlıyorum 3 te 3 yaptıydın aslında 2.kupon pısı pısıne gıttıEyvallah dostlsr mac izliyordum fenerin. Kacirdigim yorunlar icin toplu tesekkur edeyim.
He ya oyle vallabi yandan bende ızlıyorum 3 te 3 yaptıydın aslında 2.kupon pısı pısıne gıttı