- 40,143
- 20,821
- 113
Ben maxwin alıp öyle asicam zirvede bırakmak lazım 🤣🤣Nryse biz hayatta tutalim onu 😅😅
Ben maxwin alıp öyle asicam zirvede bırakmak lazım 🤣🤣Nryse biz hayatta tutalim onu 😅😅
Yemek yiyim de sonra edeyim. Aç karna ölünmüyorHakkınızı helal edin beyler, hesabı bir sonraki varisine devrediyorum
Valla cok mantikli geldi shahahaBen maxwin alıp öyle asicam zirvede bırakmak lazım 🤣🤣
Para gelene kadsr ye. Yoksa ceto abiye gecerYemek yiyim de sonra edeyim. Aç karna ölünmüyor
Sıra numarası tam olarak nereden alınıyorPara gelene kadsr ye. Yoksa ceto abiye gecer
O sırasını bana verir zaten dimi sinyor 😂😂Para gelene kadsr ye. Yoksa ceto abiye gecer
4. Siradasin la hep gec kaliyonSıra numarası tam olarak nereden alınıyor![]()
Dost terimi tehdit eden en son adam 13 yıl önce öldüPara gelene kadsr ye. Yoksa ceto abiye gecer
Para gelince burda olmazsam tabi ki atsın sizeO sırasını bana verir zaten dimi sinyor 😂😂
4.sıra da iyi sayılır 5 den önce geliyor4. Siradasin la hep gec kaliyon
Dost terimi tehdit eden en son adam 13 yıl önce öldü
Vay be tabi demedi 😂😂Para gelince burda olmazsam tabi ki atsın size
Ben sıramı Vasiliy e veriyorum4.sıra da iyi sayılır 5 den önce geliyor)

🤣🤣🤣🤣 Ya ne bakion bana o para gelene kadar ben kesin yemek yapıyor olurumVay be tabi demedi 😂😂
Abowwwwwww işte insanlık işte mertlikBen sıramı Vasiliy e veriyorum
Biri yazmıştı yorumlara bunların ömründe 4 gol attığı yok bide 3.5 üste 1.65 vermişler. İlk yarı 1.5 alta 1.9 orandan girdim yazmıştı 🤣Dıkınana kadar şu maçı kaçırdın @Fterim1905 Ekli dosyayı görüntüle 580701
Sinyor bol şanslar@Fterim1905 iban at dmden kanks. Şartlar ayni. 2 adim 1 rollcu. Ister bu konudan ister kendin ac
Para erken geldi o yüzden mecbur benim wonlamami beklicen dost @NashNash@Fterim1905 iban at dmden kanks. Şartlar ayni. 2 adim 1 rollcu. Ister bu konudan ister kendin ac