Bol şanslarMerhabalar arkadaşlar 200TL ile güzel bi başlangıç yaptım şu kupon gelirse kalan adımları da atarız.
bu roll kazancı 3 kişiye bölünecektir 1'i @Beşiktaş abim saygılar
La iyide sabah senin için bu adama para atmayın borcunu at diuodu senin için😀Merhabalar arkadaşlar 200TL ile güzel bi başlangıç yaptım şu kupon gelirse kalan adımları da atarız.
bu roll kazancı 3 kişiye bölünecektir 1'i @Beşiktaş abim saygılar
abi freebetle oldu yarın dedik ona hemde bu rollde kazancı da atacağım güzellik affetsin diye ferhat abimLa iyide sabah senin için bu adama para atmayın borcunu at diuodu senin için😀
He tamam 😀abi freebetle oldu yarın dedik ona hemde bu rollde kazancı da atacağım güzellik affetsin diye ferhat abim![]()
Bol şanslar dostabi freebetle oldu yarın dedik ona hemde bu rollde kazancı da atacağım güzellik affetsin diye ferhat abim![]()
adamın hasıdır hasıBol şanslar dost
Sen sen ol Ferhat abini uzma adamın hadi dir o
Eyvallah dost bas tacisin ya abi az çok tanırsın biz ne paralar sildik bir snedir bunu yapıyor fazlasını atacam diyor tassak geciyor benimle daha neler neler yoksa lafını edecek adam değilim çocuk almış eline benimle oynuyorBol şanslar dost
Sen sen ol Ferhat abini uzme adamın hasidir o
Benim yaptığım ayıp öyle mi ? Senin yaptığın değil doğrumu anladım ben ?abi freebetleydi çevrimi vardı anlattım zaten abi sen her seferinde niye laf sokuyorsun borç artı kazancı verecektim sana gözünü seveyim salak değilim ben bilmiyor muyum ayıp oluyor ama artık