- 3,438
- 2,191
- 113
tebriklerwon cek
tebriklerwon cek
abim hoşgeldintebrikler
Şimdi senin mesajı gördü buraya yazmaz dmden ulaşır adamlaraParayı çek git Ferhat abine borcunu öde burdaki abilerinede 300 300 at bunu delikanlı adamsan yap !!😉
beni konularda küçük düşürmeyecekseniz artık ferhat abinin kapanmış dediği meslede olsa haklı atayım @ÖmerBaba @Beşiktaş @gangplankParayı çek git Ferhat abine borcunu öde burdaki abilerinede 300 300 at bunu delikanlı adamsan yap !!😉
abi her konuda laf söylüyorlar her konudaben o işi çözdüm dert etme sen başkasının borçlarını
insanoğlu böyledir kendileri 4/4 gibi yaşarlarabi her konuda laf söylüyorlar her konuda
allah razı olsun abim sendeninsanoğlu böyledir kendileri 4/4 gibi yaşarlar
beni konularda küçük düşürmeyecekseniz artık ferhat abinin kapanmış dediği meslede olsa haklı atayım @ÖmerBaba @Beşiktaş @gangplank
Başkasının borcunu ödeyecek kadar delikanlısın eyv lakin burda şov yapacak kadar da Küçüksun caniminsanoğlu böyledir kendileri 4/4 gibi yaşarlar
Şu formda degerdigimisimlerin başında gelir FerhatBu sefer o parayı ödemezse kancik karı gbi gezer ortada gardasm
Oda ödeyemez kanka oda ponus kovalıyorBaşkasının borcunu ödeyecek kadar delikanlısın eyv lakin burda şov yapacak kadar da Küçüksun canim
abim sadece bu abi değil her konuda laf söylüyorlar bir sürü küfür ediyorlarŞu formda degerdigimisimlerin başında gelir Ferhat
Ama bırak kendi aralarindaki sorunu kendileri çözsün iyi formlar
Cansın gardasm 🥰🙏Şu formda degerdigimisimlerin başında gelir Ferhat
Ama bırak kendi aralarindaki sorunu kendileri çözsün iyi formlar
ben şov yapmam sen ilk önce uslubunu düzeltBaşkasının borcunu ödeyecek kadar delikanlısın eyv lakin burda şov yapacak kadar da Küçüksun canim
ne boş konuşuyorsun sen ya o da ödeyemez diyerek kesin bir ifade kullanıyorsun??Oda ödeyemez kanka oda ponus kovalıyorodememişlerde
Belli halinden yagmacılar sizibaşkalarını kendin ile karıştırma ne ahmak insanlarsınız siz
kaybol teneke parçası seniBelli halinden yagmacılar sizi