- 22,394
- 11,656
- 113
Bakiye silinmişse gelirBekliyor yaziyor gelsinde 2 saat sürsün
Bakiye silinmişse gelirBekliyor yaziyor gelsinde 2 saat sürsün
Payco mu budaKimlik falan bişey istemedi çekim verdim direk ödedi
Ekranı yan yatir öyle tıklaAyn oyunu oynadık çevirdik fazlasıyla sildiler bakiyeyi işlemlere tıklıyorum tiklanmiyor
Arkadaşlar biri cekım yerını soylesın ya bulamıyorumHayırlı olsun darısı başımıza
Pep ile verdimPayco mu buda
Biz yanlış yaptık havale vererek sizinkiler oto ödendi büyük ihtimalle neyse hayırlı olsunPep ile verdim
Çekim yöntemi nedirBaba sitenin günahını aldık banada ödeme geldi vallahi hakkını verdi site çok kolay bi deneme bonusu ile herkese para dağıttı helal olsun adamlara![]()
Benden 1 dk önce vermissin cekimiKimlik falan bişey istemedi çekim verdim direk ödedi
CüzdandaArkadaşlar biri cekım yerını soylesın ya bulamıyorum
HavaleÇekim yöntemi nedir
Havale vermekle hata ettik payco çekecektik şimdi iptal edip payco versek başa atacak bekle dur
Bende havale verdim bekliyelim illa gelir arladaşlara geldiyseBiz yanlış yaptık havale vererek sizinkiler oto ödendi büyük ihtimalle neyse hayırlı olsun
Kaç dakikada ödedi söyler misin dostumHavale
Ben hariç herkes.. Rica ederim herkese ne demek hayrını görün.. 🥲Baba sitenin günahını aldık banada ödeme geldi vallahi hakkını verdi site çok kolay bi deneme bonusu ile herkese para dağıttı helal olsun adamlara![]()
Gelir illa ki lakin ödeme süresi merak ettimBende havale verdim bekliyelim illa gelir arladaşlara geldiyse
40 dakikadaKaç dakikada ödedi söyler misin dostum
Teşekkür ederiz kardeşim benimBen hariç herkes.. Rica ederim herkese ne demek hayrını görün.. 🥲