- 4,450
- 3,943
- 113
Kazanca göre ödül bana ben anlamam ahahahZlot aylık kayıp bonusu bu kanka 10 katı çevrimi var çevrimi yaparsak sen garanti artı 4 kişiye 200 ayarlarız
Kazanca göre ödül bana ben anlamam ahahahZlot aylık kayıp bonusu bu kanka 10 katı çevrimi var çevrimi yaparsak sen garanti artı 4 kişiye 200 ayarlarız
Ayarlarız rahat olKazanca göre ödül bana ben anlamam ahahah
BolşanslarBeyler Zlotdan aylık kayıp bonusu aldık tek maça kaldım gelir mi sizce daha iy gol çıkmadı bu Norveç de
Maçı izledim 3 net kaçtı 1i ofsayttı yine de atamadı eşek bunlar ev maçı vermiş gibi havası var bide favori olucak eşek oğlu eşekler reziller biraya geliceksen söyledim sana roll başarılı olursa alırız.@Shooter34 dost biramı alayımmmmmm
Roll nerde bulamadım seninkini agaMaçı izledim 3 net kaçtı 1i ofsayttı yine de atamadı eşek bunlar ev maçı vermiş gibi havası var bide favori olucak eşek oğlu eşekler reziller biraya geliceksen söyledim sana roll başarılı olursa alırız.
Mesajlarıma bas görürsün daha 41 adım var dost yarın biter başarılı olursa ahahhaRoll nerde bulamadım seninkini aga
Adamı dolandırma da@C.alt dost ben dediğimi yaptım totem olsun diye bu maça 3.5 alt aldım sen kazanırsan senden 200 try cukkalarım bol şans..
Borcunu öde milleteKazanca göre ödül bana ben anlamam ahahah