- 1,012
- 656
- 113
ev de kontra kovalıyor ak
Bol şans dost4 kişiye 100 yapalımEkli dosyayı görüntüle 269807
Tekel mi dost hangi sektör 😄totem yaptım liver golü atsın 4te kapatacam dükkanı
yok başkan 5.30aca duruyom normaldecumartesi diye 4te kapatıyorsundur dost yeme bizi
Yaa gönderiyorsan onun ayarında genç birini alman lazım adamlar onuda yapmadı gitti tüm parayı Nunez'e gömdü oynamıyordaaynen ya city ile kapışıyorsun maneyi gönderiyorsun
gerizekalılar ya nunez ne la tamam al eyvallahta yani olacak iş mi o kadar para, maneyi tutsa daha iyiYaa gönderiyorsan onun ayarında genç birini alman lazım adamlar onuda yapmadı gitti tüm parayı Nunez'e gömdü oynamıyorda
Mane mı ıstedı gıtmek yoksa kadrodamı ıstemedıler orayı tam bılmıyorumaynen ya city ile kapışıyorsun maneyi gönderiyorsun
Valla Nunez'e 100milyon € verdiler adamlar Haaland'ı 65m€'ya aldı Nunez iyi ama 100 etmez bencegerizekalılar ya nunez ne la tamam al eyvallahta yani olacak iş mi o kadar para, maneyi tutsa daha iyi
orasını bilmiyorum gitmek istediyse eyvallahMane mı ıstedı gıtmek yoksa kadrodamı ıstemedıler orayı tam bılmıyorum
ne dükkanı bu dostyok başkan 5.30aca duruyom normalde![]()
etmez tabi 100 ne aga o paraya kariyerli orta yaşlı birini alır maaşını da öderdinValla Nunez'e 100milyon € verdiler adamlar Haaland'ı 65m€'ya aldı Nunez iyi ama 100 etmez bence
Bol şans haydi gelsin goler4 kişiye 100 yapalımEkli dosyayı görüntüle 269807
emlak dostum pederle beraber bakıyoruz bankaya girmeyi düşünüyorum olursa çıkacamTekel mi dost hangi sektör 😄
mane istedi tabiki salahın gölgesinde kalıyordu hak ettiği değeri görmüyordu şimdi arasınlar bulabilecekler miMane mı ıstedı gıtmek yoksa kadrodamı ıstemedıler orayı tam bılmıyorum
Bana 10 verseler şimdiye saplamıştım golüetmez tabi 100 ne aga o paraya kariyerli orta yaşlı birini alır maaşını da öderdin