- 22,681
- 11,593
- 113
Sizin hastane??rol parasına bizim hastanede yarım serum takarız anca
Sizin hastane??rol parasına bizim hastanede yarım serum takarız anca
Puahahaha en son ben tonlarca fındığın içindeydim ama 1 tane yiyemedimLan bizim gibi fakirler fındık mi yer nerden bileyim hahahahah
çalıştığım hastanede aga .DSizin hastane??
NedenPuahahaha en son ben tonlarca fındığın içindeydim ama 1 tane yiyemedim
Yevmiye ne kadar şuan özü.ben 2 sene önce geldim Canim sıkıldı fındığa giden bari dedim kadın beni çok beğendi 3 gün çalıştım 7 yevmiye verdi banaBı kilo ii fındık eder MK 😂😂
Biz toplayıcı ekibindeydik yiyici ekibine transfer ettik
Gerekeni yapar hepsi kardesimiz Serdar babaAynen böyle bı sıkıntı var.benim olsaydı şu kupon su işin içinden nasıl çıkardım bilmem.etkinlik açan adam çok var
Hep oluyor malum fazla dik olunca bahçe 😁Ben bi kere ağaç dalından tutarken elim kaydı aşa doğru gidiyordum
İki serom çalda roll.acalim o zaman hahahahahçalıştığım hastanede aga .D
Valla bilmiyorum ben yovmiyeyi biz pamukcuyuz hanım tarafından 😂Yevmiye ne kadar şuan özü.ben 2 sene önce geldim Canim sıkıldı fındığa giden bari dedim kadın beni çok beğendi 3 gün çalıştım 7 yevmiye verdi bana
hahaha gel halledelim kfdhgkdfhİki serom çalda roll.acalim o zaman hahahahah
Bize gonderdin yani teşekkür emekçi kardeşimBiz toplayıcı ekibindeydik yiyici ekibine transfer ettik
Daim olsun canoUlaşamadığımız arkadaşlar koymasın. 3 kişiye 500 aticam. Bende zor durumdayım. Şanssızlık kırılsın diye paylaştım.
@peatsx
@JoeQuanqa
@TomRiddle
Dışında kimse dm atmasın rica ediyorum gönül kirmayalim. 2 dedim kazandığım 3k nin 1500 unu 500-500 aticam herkese bol şans konu kilit. @Shellac @Daimon
Valla bu nicke yakın biri daha var bı kelek biri sen ben gibi cömert bu hangisi bilmiyorum karistiruorum bunları hepGerekeni yapar hepsi kardesimiz Serdar baba
Kesene 5kankaUlaşamadığımız arkadaşlar koymasın. 3 kişiye 500 aticam. Bende zor durumdayım. Şanssızlık kırılsın diye paylaştım.
@peatsx
@JoeQuanqa
@TomRiddle
Dışında kimse dm atmasın rica ediyorum gönül kirmayalim. 2 dedim kazandığım 3k nin 1500 unu 500-500 aticam herkese bol şans konu kilit. @Shellac @Daimon
Olsun bu bile fazla 2 dedin 3 kişi secmissin kazancın yarisi gitmiş tbrkler ve etkinlik için tskrlerUlaşamadığımız arkadaşlar koymasın. 3 kişiye 500 aticam. Bende zor durumdayım. Şanssızlık kırılsın diye paylaştım.
@peatsx
@JoeQuanqa
@TomRiddle