- 5,912
- 3,870
- 113
Ya ne yapacak birader sen ben geldik son 5 dakika 3 yorum yazdık sana bana mı atacak ?Yeniyim forumda şimdi merak editom gerçekten takip edenemi ulaşılcak
Ya ne yapacak birader sen ben geldik son 5 dakika 3 yorum yazdık sana bana mı atacak ?Yeniyim forumda şimdi merak editom gerçekten takip edenemi ulaşılcak
Kesinlikle öyle 👌Güncel yener oranı 1.03 burdan da vermez artik
Benim konuma gelip böyle yazma cesaretini nereden buluyorsun dost? Ulasacagim adamlar belliİnşallah sıra kaydırmazsın
Adaletli ise rolü yapan ve listeci genelde öyle oluyor takip eden 4-5 kişi var ödül , 2kisiye ise o 4-5 takipten ikisine gider diğerlerinde gönül koymaz evet genelde öyle oluyor ama arada adaletsizliğe oluyor nefsine yenik düşen listeciletYeniyim forumda şimdi merak editom gerçekten takip edenemi ulaşılcak
Bol şanslar dostBenim konuma gelip böyle yazma cesaretini nereden buluyorsun dost? Ulasacagim adamlar belli
Aynen öyle geçen başıma geldi harcadılar beniAdaletli ise rolü yapan ve listeci genelde öyle oluyor takip eden 4-5 kişi var ödül , 2kisiye ise o 4-5 takipten ikisine gider diğerlerinde gönül koymaz evet genelde öyle oluyor ama arada adaletsizliğe oluyor nefsine yenik düşen listecilet
Seni şu saatden sonra yoksayacağım dost , döner dolaşır yine cebinde kalır dedikleri bu olsa gerekBenim konuma gelip böyle yazma cesaretini nereden buluyorsun dost? Ulasacagim adamlar belli