Yönetimle atıştım adam kayırıyorlardı ben öyle düşünüyordum. Kufurlesme oldu. Süresiz ban sonugerekçe neydi üstadım
Yönetimle atıştım adam kayırıyorlardı ben öyle düşünüyordum. Kufurlesme oldu. Süresiz ban sonugerekçe neydi üstadım
Bu canlı dostum cyber sanal 1 xbet yayın var oynaıgı macın bunlarda sorun triple atamıyor lar fazla rocket Lig daha iyiCyber bunlar hep böyle sürekli yakıyorlar
Devam edecek misin ağa yoksa sonra mıYönetimle atıştım adam kayırıyorlardı ben öyle düşünüyordum. Kufurlesme oldu. Süresiz ban sonu![]()
Biliyorum knk cyber ve bu ligleri kast ettim ne zaman alsam yatiriuorlarBu canlı dostum cyber sanal 1 xbet yayın var oynaıgı macın bunlarda sorun triple atamıyor lar fazla rocket Lig daha iyi
Leqomu 😂Yönetimle atıştım adam kayırıyorlardı ben öyle düşünüyordum. Kufurlesme oldu. Süresiz ban sonu![]()
Ysyın var 1 xbette o ligin hareket göre tutuyor çok üçlük denerlerse üst olmuyor çünkü beceriksizlerBiliyorum knk cyber ve bu ligleri kast ettim ne zaman alsam yatiriuorlar
İzliyorum knk 1xbet 10 yıldır VIP üyeyim bazen açıp izlerimYsyın var 1 xbette o ligin hareket göre tutuyor çok üçlük denerlerse üst olmuyor çünkü beceriksizler
Bol şanslar rocket erkek Lig kovala para varİzliyorum knk 1xbet 10 yıldır VIP üyeyim bazen açıp izlerim