- 22,409
- 11,657
- 113
Puhahahahahha 😂😂😂😂Sayemde dost mutevazi olamicam
Puhahahahahha 😂😂😂😂Sayemde dost mutevazi olamicam
kuaför ne la berber dicen al abi 50 tl yanlar kalsın üstü alValla konuda takip eden herkesi listeye yazdım. Acele etmek istemiyorum. Akşama Euroleague var bülten güzel. 2 adım daha kasa atar çekeriz. Herkese ufak tefek ulaşmaya çalışacağım bu listede ki eğer 2 adım daha atarsak. Acele etmeyeceğim yani. 3. Adım akşamı bulabilir. Şimdi kuaföre gidiyorum bı traş olalım
Hadi bakalimValla konuda takip eden herkesi listeye yazdım. Acele etmek istemiyorum. Akşama Euroleague var bülten güzel. 2 adım daha kasa atar çekeriz. Herkese ufak tefek ulaşmaya çalışacağım bu listede ki eğer 2 adım daha atarsak. Acele etmeyeceğim yani. 3. Adım akşamı bulabilir. Şimdi kuaföre gidiyorum bı traş olalım
İns knk2 adım kasa atabilirsek eğer site de limitlemezse kasa 10k civarına yaklaşıyor aldığım listede ki herkese ulaşmaya çalışırım
Yap bir 100 oran 😂😂😂2 adım kasa atabilirsek eğer site de limitlemezse kasa 10k civarına yaklaşıyor aldığım listede ki herkese ulaşmaya çalışırım
O her zaman olmazYap bir 100 oran 😂😂😂
Hakana para atma2 adım kasa atabilirsek eğer site de limitlemezse kasa 10k civarına yaklaşıyor aldığım listede ki herkese ulaşmaya çalışırım
Irkçı 😂😂😂Hakana para atma
Yurt kirası var adamınHakana para atma
ÇoktaYurt kirası var adamın
Bol şans dost, sen becerirsinSponsor @SULLY teşekkürler
Kasa atarak denicez 4 başarılı adım atarsak sponsoru+ takip eden iki kişiye ulaşırız. Bir kişiye de roll bakiyesi bol şans
Sihatler olsunValla konuda takip eden herkesi listeye yazdım. Acele etmek istemiyorum. Akşama Euroleague var bülten güzel. 2 adım daha kasa atar çekeriz. Herkese ufak tefek ulaşmaya çalışacağım bu listede ki eğer 2 adım daha atarsak. Acele etmeyeceğim yani. 3. Adım akşamı bulabilir. Şimdi kuaföre gidiyorum bı traş olalım
Bol sans kardesValla konuda takip eden herkesi listeye yazdım. Acele etmek istemiyorum. Akşama Euroleague var bülten güzel. 2 adım daha kasa atar çekeriz. Herkese ufak tefek ulaşmaya çalışacağım bu listede ki eğer 2 adım daha atarsak. Acele etmeyeceğim yani. 3. Adım akşamı bulabilir. Şimdi kuaföre gidiyorum bı traş olalım
dost senden sonra başladık kasa 500 10 k çekim bekliyoruz sen daha sellektor yapiyon2 adım kasa atabilirsek eğer site de limitlemezse kasa 10k civarına yaklaşıyor aldığım listede ki herkese ulaşmaya çalışırım
Helal dostOo yavassin dosy
dost senden sonra başladık kasa 500 10 k çekim bekliyoruz sen daha sellektor yapiyon
Tebrikler bol kazançlarOo yavassin dosy
dost senden sonra başladık kasa 500 10 k çekim bekliyoruz sen daha sellektor yapiyon
Kupon nerde olmTebrikler bol kazançlar
Kalktı
Antep maçında 148 çıkar mıKalktı