- 31,790
- 21,489
- 113
La hatırlıyom o macı ne maçtı yaBizim mal cedi osmanda 2 saniye kala üst üste 5 faul kaçirip Amerika'ya yenilmistik var mı ABD de bir bal
La hatırlıyom o macı ne maçtı yaBizim mal cedi osmanda 2 saniye kala üst üste 5 faul kaçirip Amerika'ya yenilmistik var mı ABD de bir bal
Mk dünyada sirbistnin o oranı gorupte oynamayan yokturLa hatırlıyom o macı ne maçtı ya
Bunların genlerinde var şike dost nba den geliyor şikeci ipnelerMk dünyada sirbistnin o oranı gorupte oynamayan yoktur
X13 *12 maç öncesi maç esnasinda X5 , 8
4
Bu paralari bizim gibi burnunda dolaşan sümüklulere yedirirler mı
Fazla değil kendi çapımda arkadaşın yerinde olsam acele etmezdim sağlık olsunKaç misli dost
Aynen valla oyleAbd nin bu kupalardan men edilmesi lazım rekabet olmuyor. Nba all star a karşı maç mi yapılır
Bırakta bir branşta kupa kazansın Futbolda da Brezilya'nın men edilmesi lazım o zaman say say bitmez her branştan bir ülke men olurAbd nin bu kupalardan men edilmesi lazım rekabet olmuyor. Nba all star a karşı maç mi yapılır
Brezilya en son ne zamn aldi la kupa ne alakaBırakta bir branşta kupa kazansın Futbolda da Brezilya'nın men edilmesi lazım o zaman say say bitmez her branştan bir ülke men olur
Güç bakımından söyledim yıllarca domine etti Dünya kupasınıBrezilya en son ne zamn aldi la kupa ne alaka
Hee o gecici abdnin baya kalici amaGüç bakımından söyledim yıllarca domine etti Dünya kupasını
Baktim simdi 92 den beri 1 kere arjantin almis onun disinda hep abd almjs altin madalyayiHee o gecici abdnin baya kalici ama
ABD'nin ki de zamanı gelince geçici olacak merak etme hep böyle oyuncular olmayacak hiç bir şey kalıcı değildirHee o gecici abdnin baya kalici ama
Yok yok taaa 1900 lerin basindan beri domine etmisler bunlarinki gen kalici yani kesin bilgiABD'nin ki de zamanı gelince geçici olacak merak etme hep böyle oyuncular olmayacak hiç bir şey kalıcı değildir
Yok yok taaa 1900 lerin basindan beri domine etmisler bunlarinki gen kalici yani kesin bilgi