Duyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
Hedef 10k ulasirsak takip eden bir kaç dosta ulaşırız
Bol şanslar dost masa tenisi miDuyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
BolsansDuyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
Feda olsun kardeş bol şanslar 😊Duyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
yağla yağlaaa akmasın@Lazistan08 canım kankam
Lök lökyağla yağlaaa akmasın![]()
bol şanslarDuyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
ÇoğunluklaBol şanslar dost masa tenisi mi
Çok bişe almadım metom yoksa sanada ulaşırdım@Lazistan08 canım kankam
Bol şanslar agaDuyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
250k az mı la ahahaÇok bişe almadım metom yoksa sanada ulaşırdım
(250kcık)
Uza ozaman hem fakır hem seyı buyukÇok bişe almadım metom yoksa sanada ulaşırdım
(250kcık)
Ahhh ahhh karam bir bilsen olanları -251 bindeydim 🤪🤪🤣🤣🤣250k az mı la ahaha![]()
Bol şanslarDuyduğuma göre @Lazistan08 parayı bulmuş. Al şu parayı rollen dedi. Masa tenisi deneyelim bakalım maç kalmadı.
Aldığımız verdiğimizi kurtarmıyorUza ozaman hem fakır hem seyı buyuk