Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger | Kasa 522 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,023
22,465
113
Çıkarda vur masaya artık sende ne pis adamsin
Iste çıkarıp masaya vuracak adama para gelmiyor vurmayan adama gelir pintidir alir o parayı saklar diye ona gider o yuzden benim artık para kazanma diye bir hayalim kalmadi gunu bir şekilde geçireyim yeter artık bana dunde anladim ki artık eskisi gibi şansımız acik değil

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,429
12,444
113
Iste çıkarıp masaya vuracak adama para gelmiyor vurmayan adama gelir pintidir alir o parayı saklar diye ona gider o yuzden benim artık para kazanma diye bir hayalim kalmadi gunu bir şekilde geçireyim yeter artık bana dunde anladim ki artık eskisi gibi şansımız acik değil
14 ünde bende tarihi bir risk alacağım Allah sonumuzu hayır etsin bakalım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,023
22,465
113
Yok başka sansim yok. 140 k para gelecek maaş+ikramiye+ geriye dönük farklar falan. Borç 160 k minumum 2x yapmam lazım parayı. 2-3 orana basacagim sadece kira parasını atacagim
2× e gerek yokki 140 i 180 bile yapsan yeterli ama eger sana gelen bu parayı kaybedersen iste o zmana rezil olursun diyim sana

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,023
22,465
113
180 yetmiyor taş mi yiyelim 1 ay ama 200 yeter aslında
Sen borçlarını kapat rizkin da bulunur elbet hiç bir zman yarin gelmeden yarin ne yiyeceğim diye tasalanma borçlarını kirani ode sonrası yiyeceğin yemeği de bulursun elbet ama eldeki de giderse ne yapacan peki onuda soylermisin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...