Tamam ozaman benıde eklermısn
O ayrı ya. Bir gün güzel kazanırsak onu ayrı gondericezKanka bizim swiggerla eski bir rolmuz daha vardı unutmayalım onu 😅😅😅
Kanka takılıyorum ben, ben hiçbir şeye karar vermiyorum canını yediğimKanka bizim swiggerla eski bir rolmuz daha vardı unutmayalım onu 😅😅😅
Banada borclusun kuzen 🤣🤣@qguzh4nn0
@Deadlong
@murobaşkan
@mrt2131
@wasil
Konu başından beri olan takibi bırakmayan 5 kişi. Çekim gelince 300 er @murobaşkan a 400 o olunca bana atmıştı. Borçluyuz jsnsjsnsb
Çekim verdim gelsin gönderelim. Etikettekiler iban göndersin. Harici yazmayın lütfen durum vaziyet bunu kurtarıyor
EklendinizTamam ozaman benıde eklermısn
Biliyorum dostum 🤣🤣Kanka takılıyorum ben, ben hiçbir şeye karar vermiyorum canını yediğim
Daim olsun kardesm 🧿@qguzh4nn0
@Deadlong
@murobaşkan
@mrt2131
@wasil
Konu başından beri olan takibi bırakmayan 5 kişi. Çekim gelince 300 er @murobaşkan a 400 o olunca bana atmıştı. Borçluyuz jsnsjsnsb
Çekim verdim gelsin gönderelim. Etikettekiler iban göndersin. Harici yazmayın lütfen durum vaziyet bunu kurtarıyor
Kral en başından burdaydım@qguzh4nn0
@Deadlong
@murobaşkan
@mrt2131
@wasil
Tebrıkler dusman kazandınız@qguzh4nn0
@Deadlong
@murobaşkan
@mrt2131
@wasil
Öyle mi olmuşTebrıkler dusman kazandınız
Kesene bereketÖyle mi olmuş
Hepinize tek tek yazicaz mi? O konuda ki dağıtım başka zaman. O konuda ki siteden para cekemedik. 3 kuruş para kazandık hepsini dagitalim o zaman. Zehir etmeyin insana amına koyim
Kanka 2 cm lik dusman yakışmaz 🤣🤣Tebrıkler dusman kazandınız
@Lazistan08 gordun demı neler donuyo vay beÖyle mi olmuş
Ahahahahahahaha Meto Tebrikler düşman kazandın 🤣🤣🤣@Metings1905 agzinin yayini, ben senin yuzunden liste disi kaldim