- 4,398
- 1,121
- 113
El başlasın da biraz kaliteli basketbol görelim 😀Roll zamanii
El başlasın da biraz kaliteli basketbol görelim 😀Roll zamanii
Ben ilk adımdan pert😂El başlasın da biraz kaliteli basketbol görelim 😀
20 lirayı 20.000 yaptım bir kere üst oynayarak o günden beri böyleyim matematikçiyim biliyorum alt gelmesi daha olası ama elim gitmiyorOlacağı varsa olur ama en çok alt geliyor gibi
Bende aynı20 lirayı 20.000 yaptım bir kere üst oynayarak o günden beri böyleyim matematikçiyim biliyorum alt gelmesi daha olası ama elim gitmiyor
GönderdimIBAN atın kızlar bana
Bende atayim mi nerde o okan @BySwigger 🤣🤣IBAN atın kızlar bana
Sen direk ona at abiBende atayim mi nerde o okan @BySwigger 🤣🤣
Okann duy sesimi 🤣🤣Sen direk ona at abi
Aylar sonra bir de senden görsek şöyle şeyleri bebiş 😂Bende atayim mi nerde o okan @BySwigger 🤣🤣
Kızlar mıIBAN atın kızlar bana
En çok ben takip etmişim ayıpBayadir ugramiyordum. Büro jokerbet çekim verdim dmden @murobaşkan a iban salın 400 er gondersin. @Atabeyrg @Athena
Sen bana iban at @murobaşkan sorun olmaz çekim gelirse 1300 göndereyim arkadaşlara gönder olur mu?
Roll acmicam diye yemin ettim ben kardocum ve kumarida arada bi kriz gelince oynuyorum @murobaşkan ii bilir destek atacagim zaman zaten seslnmesine gerek yok kimsenin sende bunu en iyi bilenlerdensin 😘🥰Aylar sonra bir de senden görsek şöyle şeyleri bebiş 😂
BendeEn çok ben takip etmişim ayıp
Çıkmıyiiiiii olsa lafı olmaz kendimi zor kurtardimOkann duy sesimi 🤣🤣
Canin saolsun kardomm sansin bahtin acik olsun 😘Çıkmıyiiiiii olsa lafı olmaz kendimi zor kurtardim
Bravo öz'ü sözü bir adam beÇıkmıyiiiiii olsa lafı olmaz kendimi zor kurtardim
3 sayıyla 21k kaybettik 🥲Bravo öz'ü sözü bir adam be